Et par dage på landet, photoshoot og smukke blomster + en vinder ♡

Status på sukkerfri april!

image

imageSom jeg proklamerede her ville jeg tage resten af april uden sukker og forhåbentlig gav det lidt gevinst så jeg havde mod på at tage maj med – eller en lidt sundere maj i hvertfald.

Det er gået rigtig godt. Jeg har ikke én eneste gang købt en kage, chokolade eller andet når jeg har handlet! Se det er store sager! Ikke én vingummi, ikke én lakrids ikke én marsbar er røget ned! Jeg er totalt stolt af mig selv. Jeg har dog drukket lidt Pepsi Max, samt spist lidt hjemmelavede (sundere) lækkerier for ikke at være alt for kunstig foran ungerne.

Jeg kan stadig ikke passe mine (tynde)bukser her efter 3 uger, men der er røget 3 kg – mangler stadig 5. Men jeg er på vej og det er det vigtigste. Jeg føler mig mere frisk, ikke så dvask og hævet i ansigtet pga alt det usunde skidt jeg indtog førhen.

Jeg havde faktisk ikke troet på at jeg ville komme igennem det da vi havde en kæmpe opgave på studiet som nærmest krævede store skåle matadormix og litervis af cola 😉

Selvom jeg ikke er nede vægtmæssigt hvor jeg skal, kan jeg godt mærke på mit tøj at det sidder en anelse bedre og føler mig knapt så elefantagtig som for 3 uger siden. Men nu gælder det om at fortsætte – skulle gerne undgå at føle mig som en strandet hval i Fårup Sommerlands vandland med skønne blogdamer primo juni eller som en flodhest på byvandring i Paris ultimo juni 😉

Vi får se – motivationen er i hvertfald ok lige nu og så er det om at slå til!

Burde jeg ikke forkæle mig selv med dem smukke Kokoon kjole jeg drømte om her ?!

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et par dage på landet, photoshoot og smukke blomster + en vinder ♡