Ting jeg sukker efter til terrassen

Yndlings Netflix for tiden

lof6XLige for tiden byder vejret jo ikke ligefrem til de helt store udendørs aktiviteter så Netflix er stadig vores yndlingsbeskæftigelse hver aften når ungerne sover deres skønhedssøvn.

Når man finder en god serie, kan man ikke slippe den igen og det betyder at man kommer aaaaalt for sent i seng fordi man bare lige skal se ét afsnit til!

Sådan har vi haft det de sidste par uger med serien Blodline. Uf hvor er den god! Kender i den? Hvis ikke så vil jeg klart anbefale jer at se den. Vi har slugt første sæson råt og glæder os nu til at der kan streames endnu mere for heldigvis er der lovet endnu en sæson ( vi har snart en masse serier med nye sæsoner vi glæder os til 😉 )

Uden at røbe for meget danner serien ramme om en tragisk familieulykke som skete for mange år siden for familien Rayburn. Tragedien spøger stadig og har gennem årene kastet mange sorte skygger over familien. Alt dukker op til overfladen da familiens sorte får Danny vender hjem.

Spænding, intriger og hemmeligheder  – vi er hooked 😉

Grace-and-Frankie-Netflix-Original-Cast

En anden serie jeg vil slå et slag for er den nye sjove serie Grace & Frankie. Så hvis du har brug for at se noget sjovt og let fordøjeligt ovenpå Bloodline, så kast dig ud i denne nyhed. Skøn underholdning og den bliver bedre og bedre for hvert afsnit 🙂

Grace og Frankie er to advokathustruer som ikke har noget tilfælles udover at deres mænd er kompagnoner. Deres verden vendes op og ned da de to herrer proklamerer at de forlader dem til fordel for hinanden – og at de har været forelsket i 20 år og nu vil giftes da det endelig er lovligt.

Kernefamilien bliver vendt på hovedet og med en stjernebesat rolleliste formår serien at nå ud til et bredt publikum på en ærlig og humoristisk måde. En situationskomedie på højt plan 🙂

Grace (Jane Fonda) er en overfladisk, pengefikseret og pæn kvinde som i virkeligheden er mest stødt over hele situationen på grund af hvordan hendes image og selvopfattelse nu skal blive. Helt modsat er Frankie (Lily Tomlin) som hører  til hippiegenerationen med alt hvad det indebærer. Hun vælger at bearbejde sin skuffelse over sin mand med joints, meditation og kunst.

Se den – den er ret sjov 🙂

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg sukker efter til terrassen