Glimmer (+ andre skønne ting) på tilbud ♡

De smukkeste billeder #1 ♡

8355-Sh8247-Sh8108-ShSom jeg skrev om her, så fik vi for en måneds tid siden taget nogle billeder af Harald og Gro af dygtige Sisse Langfeldt. Jeg bliver simpelthen nødt til at vise jer et par stykker – og det lovede jeg vist jer også 🙂

Vi fik billederne tilsendt i lørdags og jeg har virkelig set meget på dem siden! Jeg bliver helt varm om hjertet og glad indeni. Jeg er så taknemmelig for at det endelig lykkedes mig at finde en fotograf som formår at få  lige præcis det frem i mine børn jeg gerne vil. Smukke og enkle billeder med dybde. Ingen overfladiske opstillinger eller falske smil. Bare børn. Børn som de er i nuet – deres humør og sind lige nu og her. Det elsker jeg Sisse for at fange – hold op hvor er hun dygtig.

For at i ikke skal blive spammet med billeder – selvom jeg gerne indrømmer at jeg har lyst til at vise jer dem alle – får i lidt udvalgte af Harald først. Min store, sensitive og glade krøltop som jeg elsker overalt på denne jord. Det er ikke nemt at være særligt sensitiv i dagens Danmark og dagligt prøve på at passe ind i alle de forskellige kasser.

Sisse har fanget Harald lige præcis som han er: glad, fræk og kærlig ♡

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Signe O.

  Hvor er han dog en køn dreng! (Jeg kommer sådan til at tænke på ham fra Den Blå Lagune, når jeg ser Harald…) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Tusind tak – og du er ikke de første der nævner Den Blå Lagune 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glimmer (+ andre skønne ting) på tilbud ♡