Lidt om trangen til e-numre, stressknopper og koldsved

De smukkeste billeder #2 ♡

imageimageimageimageimageimageBloggen har været stille henover weekenden og det er der en god grund til. Som jeg skrev om her var vi inviteret i Fårup Sommerland – og jer der følger mig på Instagram har nok ikke kunne undgå at se det 😉

Mens jeg sunder mig over hvor fantastiske de sidste par dage har været får i her lidt flere smukke billeder fra vores shoot med Sisse. Jeg har udvalgt disse af Gro og så et par af dem begge – jeg knuselsker virkelig de billeder! Gro er ikke særlig god foran et kamera så jeg var meget spændt på hendes billeder. Hun elsker at lave ansigter og smiler virkelig falskt til tider 😉 Men skønne Sisse har fanget min smukke (som mor må man godt selv sige det) lille pige, som hun netop er. Glad, eftertænksom, kærlig og lidt genert. Der var virkelig mange fine billeder og det har været svært at vælge ud – men ovenstående synes jeg er virkelig gode. Jeg sender Sisse mine varmeste anbefalinger – hun kan altså noget med et kamera!

Derudover har jeg udvalgt to billeder som skal hænge i køkkenalrummet – dem glæder jeg mig til at vise jer!

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Hold nu op, hvor er de dog fantastiske. Hver gang jeg ser nogen af hendes billeder fortryder jeg, at jeg ikke har været lidt hurtigere på aftrækkeren i forhold til at byde ind på en tid. Jeg kan godt forstå at du er glade for de billeder. Hun fanger da dine smukke børn helt perfekt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Tusind tak 🙂 Jeg er også rigtig glad for dem <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om trangen til e-numre, stressknopper og koldsved