Mini A Ture med 50%

Detox #2

11376601_771455066311113_2020779194_nGodformiddag fra min anden dag på juicekuren 😉

Her med en af mine yndlings juices lavet på grape og appelsin. Hvis du ikke så mit klar parat detox start indlæg i går, kan du læse det her hvis du lyster.

Jeg har det skønt! Jeg er faktisk slet ikke sulten – havde troet jeg skulle være ved at dø af sult op til flere gange dagligt, men sådan er det altså SLET ikke! Jeg drikker mine juices med 2 timers mellemrum som Unplugged Juice anbefaler og drikker så vand ind i mellem dem.

Det fungerer super godt og jeg opnår en mæthed som er tilpas og har ikke været ramt af hovedpine som jeg ellers også havde været bange for da jeg lider af migræne. Der har slet intet været og jeg føler mig meget mindre oppustet og mine fingre er mindre hævede end de plejer. Win win. Så indtil videre er jeg altså temmelig hooked og nyder det faktisk. Sådan for real. Ikke bare noget jeg skriver fordi jeg har fået juicen sponsoreret.

Som jeg skrev i går trængte jeg virkelig til at komme ud af den onde cirkel med min kost og det her er et perfekt startskud på et bedre forhold til min krop. En krop jeg burde passe meget bedre på.

Et par stykker af jer har kommenteret på Instagram at det ser vildt lækkert og spændende ud men er lidt for dyrt (når man er på su).

Jeg giver jer ret i at det er dyrt – men det er (indtil videre) godt givet ud synes jeg. Man sparer penge på kost de 3 døgn man er på juicekuren skal man huske på. Det kan hurtigt løbe op med 3 daglige måltider, frugt, grønt, lidt lækkert i sofaen – måske en tur på Cafe/kaffepause osv. Når man stiller det sådan op så synes jeg ikke det er SÅ slemt. Se det som en investering i dit helbred og velbefindende og hvor hurtigt bruger man ikke 1300 på en kjole, et par jeans eller lidt til boligen?? (host)

Det er et lækkert produkt man køber – 6 x friske koldpressede juicer til 3 dage, alt lavet ud af gode råvarer 🙂 Jeg er ved godt mod  – også selvom nogle af juicerne smager liiiidt for sundt 😉 Men de kan jo ikke alle være appelsin og gulerod 😉 Det har måske igen noget af gøre med min søde tand – den trænger i den grad til en afvænning! 😉

Jeg vender stærkt tilbage i morgen – god dag derude 🙂

Psssst: Lækkert overtøj til ungerne fra Mini A Ture til halvpris lige her

Juicekuren er sponsoreret 

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini A Ture med 50%