Godt nyt til Frozen fans

Detox #4 – det endelige resultat

FullSizeRender-2 IMG_0032Jeg har nu været på den udrensende Juicekur fra Unplugged Juice i tre døgn og er ude på den anden side 😉

Hånden på hjertet, så har det været fantastisk! Det var lige det jeg trængte til for komme tilbage på sporet af min krop og mærke den igen. Jeg har forsømt den alt for længe og spist og drukket det forkerte. Dagene tager bare hinanden og man siger til sig selv, at nu er det slut. Nej nu er det slut! Kender i det? Den dårlige samvittighed hober sig op samtidig med at maven buler. Selvom man ved man er ude på et sidespor kan det være svært at komme tilbage i den rigtige retning når først sukkerhunden klamrer i en.

I hvert fald for sådan en som jeg som har rygrad som en regnom, har denne detox været både en nødvendighed men også et valg jeg har truffet for at gøre noget godt for mig selv. Juicekuren har været min reset button og nu starter jeg from scratch igen med en krop der er mere i balance og en selvtillid der er lidt mere i top da jeg tydeligt ser meget bedre ud. Detoxen har ligesom skrallet det yderste oppustede-lag af og jeg føler mig springfyldt af energi.

I er mange der har spurgt om jeg vil anbefale kuren og her er svaret JA! Til en hver tid. Man skal selvfølgelig mærke efter om man er motiveret for en detox – for ellers nytter det ikke noget. Man skal have mod på at sige nej, hvis man skal ud blandt andre mennesker og stå ved sin beslutning selvom der rynkes på næsen.

En detox er meget afstressende hvis man hviler i sig selv og det har jeg virkelig gjort de sidste 3 dage. Jeg har ikke gået kompromis på noget tidspunkt og har holdt mig til min plan, hvilket også har resulteret i at detoxen er endt så positivt.

Ingen hovedpine, ingen sult, ingen ærgrelser. Nu gælder det om at holde den sunde linie nogenlunde. Eller bare mærke efter hvad det er man putter i munden. Har jeg brug for netop det? Er jeg sulten? Eller er det væske jeg mangler? Man bliver meget bevidst om sin krop under sådan en udrensning og det er kun sundt. Mindful eating – det må være min vej frem 🙂

Jeg glæder mig allerede til at jeg skal på en juicekur igen. For det skal jeg! Jeg tror på at det er sundt at udrense kroppen engang i mellem og give den en pause fra hverdagen. Affaldsstofferne bliver skyldet ud og du bliver fyldt med vitaminer. Et rent boost for helbreddet.

Næste gang hopper jeg på en 6 dages juicekur – det kunne jeg godt tænke mig at afprøve 🙂

Folk har spurgt mig jamen bliver du ikke sulten? Og Smager de i virkeligheden godt? Svaret er ja og ja – nogle juicer var mere min kop the en andre  – men ingen smagte grimt overhovdet. Det handler om at gøre noget godt for din krop – det er trodsalt den eneste du får og som skal være med dig både i tykt og tyndt.

Som jeg skrev om her så har jeg valgt at juicekuren bestod af både grugt og grønsager – men man kan også få en på ren grønt hvis man ønsker det 🙂

Jeg ved mange at af jer gerne vil vide om det har haft en effekt på vægten af være på juicekuren. Nu var mit udgangspunkt som sådan ikke at skulle tabe mig, men at få renset ud og komme af med oppustetheden. Bikiniklar på en sund måde. Jeg har ikke fået bevæget mig overhovedet desværre pga syge børn og det ville nok have givet et endnu bedre resultat hvis jeg havde. Det havde været godt få kroppen at få blodet pumpet rundt, men sådan er det. Man er ikke selv herre over sygdom.

Men jeg har tabt 2,1 kg på de tre dage – hvilket jeg synes er vildt lækkert. De kommer måske på igen – men det ses tydeligt på især min mave at der er røget lidt af sidedellerne og det var da en skøn sidegevinst 😉

Du kan læse mere om juicekuren her og købe den lige her

c26bf74261272191e9180957dc6cc30e

Juicekuren er sponsoreret

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

8 kommentarer

 • Christina

  Nu det min tur;) går i gang med 3 dages grøntsagskur i morgen:)) tror det bliver hårdt, men jeg er så KLAR:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Ihhh god fornøjelse! Er næsten helt misundelig 🙂 Du må lige skrive hvad du synes 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Pyha:( jeg er først mig selv her sidst på dagen. Det har bare været så slev, jeg nåede 3 flaskers i går, fik hovedpine og derefter blev jeg så syg så syg, jeg kastede op fra sidst eftermiddag og til jeg gik i seng:( jeg skulle vist ha valgt frugten. Jeg kan simpelthen ikke drikke alle de flasker, får kvalme bare ved tanken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Åh nej dog! Det lyder da slet ikke sjovt 🙁 Din stakkel. Lyder da helt vildt. Jeg synes min kur som var en blanding var super lækker – øv hvis grønsagsudgaven er træls 🙁

   Måske du kan blande dem op med noget frugtjuice så de glider lettere ned?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Må tilstå at efter en hård tur hvor jeg var så syg, kan jeg slet ikke røre dem:( så det var en dyr omgang for mig. Jeg får kvalme bare ved tanken. Manden har drukket nogle stykker, men han bryder sig heller ikke om dem;)Jeg har prøvet at google lidt, og kan læse mig frem til at det ikke-ryger helt unaturligt at blive så dårlig, men synes nu godt nok det var frygteligt;( pyha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Ej hvor er det surt altså! Øv! Især når jeg roste dem til skyerne – men jeg synes virkelig mine var gode. Men var også mest til dem med meget frugt.

   Håber du er blevet ok igen 🙂

   Knus til dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Det kan du tro :blush: Rigtig god dag til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godt nyt til Frozen fans