Skønne styles til mor på udsalg

Detox #3

FullSizeRender-1Så blev det 3. og sidste dag på min detox juicekur fra Unplugged Juice.

Lige en kort status inden i får min fulde vurdering af detoxen i morgen inden jeg flyver til Paris (Wehuuuu!).

Jeg har det forrygende. Stadig ingen hovedpine og sulten er til at holde ud. Jeg er postivt overrasket over hvor lidt sulten jeg faktisk er og det betyder at kroppen ikke stresser over det. I går da jeg bagte pølsehorn til ungerne og tog dem helt ny duftende og gyldne ud af ovnen løb mine tænder i vand, men jeg kunne sagtens modstå og drak min juice. Klap på skulderen 😉

Min mave er mere flad end den længe har været og jeg er hverken oppustet eller har hævede fingre som jeg plejer. SÅ skønt! Det sukker jeg har indtaget på det sidste gør altså absolut INTET for min krop – og jeg ved det jo godt.

Den Unpluggede Juice detox har virkelig hjulpet mig til at komme ud på den anden side af mine dårlige kostvaner. Især når jeg kan mærke hvor dejligt jeg har det i kroppen nu.

Jeg ville faktisk ønske at det var en 6 dages juicekur jeg var på – det tror jeg ville give kroppen endnu mere og sådan en skal jeg klart spare sammen til.  Så kan jeg nuppe sådan en i efteråret inden kulden rigtig sætter ind. Hvis man lægger lidt penge til side hver måned (dem man alligevel ville bruge på en billig t-shirt i hm, en kop kaffe, snolder osv – det løber altså op) så har man pludselig sparet op til en god del af kuren og udgiften synes derfor ikke så slem.

Nu skal jeg jo til Paris i morgen, hvorfor en 3 dages kur passede lige ind i programmet 🙂 Det giver blod på tanden at være sund når man har været på sådan en detox og  efterfølgende tænker man mere over hvad man putter i munden. Det er min plan i hvertfald 😉

Jeg glæder mig til at skrive om det færdige resultat i morgen og mon ikke også jeg lige hopper en tur på vægten så vi kan se om der er sket noget der 😉

God torsdag derude – tænk for 15 år siden hoppede jeg rundt om springvandet på Maribo Torv med studenterhue på og en Maribo Øl i hånden. Den bedste tid ♡

Juicekuren er sponsoreret 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

3 kommentarer

 • Christina

  Jeg er spændt på at høre:) er kuren pengene værd? Overvejer den selv. Har du taget juice eller ren grøntsags? Tænker at grøntsags må være sundest

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Hej Christina.
   Jeg synes klart den er pengene værd! Virkelig. Jeg har det så godt i kroppen og kunne snildt tage tre dage mere. Jeg er mindre oppustet, mindre træt, ikke hævet og maven er fladere. Det er så skønt!

   Jeg ville ikke kunne tage den rene grønsagsjuice. Det ville være for “sundt” i smagen for mig. Men jo den er klart sundest og har færre kalorier i. Men jeg synes denne blanding med frugt og grønt har været fin. En god balance 🙂

   Kh Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Det lyder bare godt. Jeg skal lige 14 dage på ferie, så må jeg også prøve den når jeg er i dk igen:)Tak for din respons. PS. Ville elske en fladere mave, efter det 3 barn er det noget “hårdt’ med maven

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønne styles til mor på udsalg