Detox #3

#justsaying

IMG_0207Sådan ser vejret ud i Paris her kl. 12! Behøver jeg at sige at jeg glæder mig til i morgen?? Hvor bliver det bare fantastisk at komme ned til lidt varmere temperaturer og mærke solens varme stråler 🙂

Jeg skal netop til at pakke og mon ikke jeg skulle se om der kunne snige sig lidt sommertøj ned i kufferten – nu tør jeg godt tro på det 🙂

Synes også mine kjoler sidder en lille smule bedre efter jeg har været på min juicekur  – win win 😉

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Årh, hvor er jeg bare misundelig. Jeg craver sol, sommer og varme nu. Herhjemme overvejer vi seriøst at proppe alle unger i bilen på næste fredag når manden har fri fra arbejde og så køre til vi møder solen engang i Italien. Føler mig meget impulsiv og vild bare ved at tænke i de baner :joy: nu må vi se. Vi giver lige solen en chance til at vise sit ansigt henover de næste par dage 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Hej Charlotte.
   Kan da se at jeg aldrig fik svaret dig.
   Håber at i nød jeres lille getaway og at haven stod i fuldt flor stadig ved hjemkomst 🙂

   Kram.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Detox #3