Om at bryde det lyserøde billede - mit ømmeste punkt

Lækre styles til mor og barn på udsalg

imageUdsalget er så småt igang de fleste steder og jeg har kigget lidt rundt. Der er faktisk virkelig mange lækre ting at finde i flere kategorier.

Jeg har fundet lidt favoritter til mig selv som jeg gerne ville klikke hjem, hvis SU’en tillod det 😉

Boozt har op til 50 % på MANGE varer og som øverste billede viser er der skønne styles fra både Ganni, By Malene Birger, YAS og Angulus. Den fine body fra YAS koster kun 187 kr og fås også som top. Den skønne Lulu top fra Femilet, som jeg bruger rigtig meget, er også på tilbud 🙂

Til ungerne er der også penge at spare. Lækre styles fra Tommy Hilfiger og Ralph Lauren er blandt mine favoritter. Både Ticket to Heaven regntøj er sat ned i alle farver og også jakker fra Mini A Ture er at finde. Sandaler fra Angulus er også på lager til både pige og dreng så du kan nå at få et par i hus 🙂

God shopping 🙂

image

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at bryde det lyserøde billede - mit ømmeste punkt