Cam Cam lagersalg

Regnvejrsshopping med procenter

hjerte2
Jeg har samlet lidt forskellige udsalgstip til jer – vejret byder da ikke til andet end at sidde indendøre med en kop the og lidt shopping 😉

Hvor blev sommeren lige af – jeg fryyyyyser?!

Hvis sommeren nu skulle være undervejs eller hvis du er så heldig at skulle ud og rejse til varmere breddegrader, så er der virkelig mange penge at spare på alle de skønne sommerstyles. Har du været smart at vente med sandaler og tøj til de lunere dage, kan du få det hele netop nu med gode besparelser.

Her er mine favoritudsalg pt:

Minmorsbutik.dk har lækre mærker som Angulus, Petit by Sofie Schnoor, Mini A Ture, Basic Apparel, Marmar, Popupshop mfl. – lækkerier til mor og barn. Hele udsalgskategorien finder du her

Houseofkids.dk har et KÆMPE udvalg af mærker og fører mærker som Levis, Angulus, Adidas, MOLO, Popupshop, Hummel, Ver de Terre, Pierrot La Lune mfl. Der er virkleig meget at komme efter og du kan se udsalgskategorien her men den er stor så tryk dig ind på hvert mærke.

Boozt.com som jeg har skrevet om før har også skudt gang i udsalget og der er stadig lækre styles til både kvinder og børn. By Malene Birger, Ganni, Baum und Pferdgarten, Gestuz, Angulus mfl.

Stylepit.dk bugner også af skønne varer med op til 50 % på mange mange mærker!

Littlecolumbine.com har også en meget lækker udsalgskategori som bugner af lækre mærker som Popupshop, Mini Rodini, Poppy Rose, Angulus, Maruti, Ver de Terre mfl.

Babyfryd.dk sparer du op til 50% på mærker som Katvig, MOLO, Krutter, Levis, Småfolk mfl.

Om ikke længe starter Magasin udsalg – og det plejer jeg altid at ruinere mig 😉

sale

Indlægget indeholder affiliatelinks

 

 

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cam Cam lagersalg