Sund og lækker forfriskning i sommervarmen!

Paris, Chanel og røde læber 💋

imageimageI får lige lidt af Paris i små bider – jeg dvæler stadig over alle de skønne indtryk og oplevelser turen bød på.

Jer der følger med på Instagram så at jeg flashede røde læber – hvis ikke det er i Paris man kan prøve den slags så ved jeg da ikke hvor 😉

Jeg bruger som tidligere nævnt ikke makeup, dog er der begyndt at snige sig en mascara på og jeg kan faktisk lide det og bliver mere og mere hooked og modig.

Jeg har længe sukket efter flotte røde læber når jeg har set det i magasiner, på blogs og andre medier. Derfor var jeg lidt lun på at prøve det af i Paris. Der er så mange mennesker overalt så ingen ville bemærke en lyshåret, KlipKlap bærende usikker turist prøve sig frem 😉

Én ting Paris formår – eller folk i butikkerne – det er altså at give en oplevelsen af at være noget særligt – hvad end det er en læbestift eller et par dyre stiletter du spenderer på. Jeg har faktisk kun en enkelt gang følt mig lidt til grin, eller i hvertfald malplaceret og det var på denne tur i Louboutin. Men pyt – det tager man med!

Jeg fik i hvertfald prøvet denne meget smukke røde Chanel læbestift og efter lidt betænkningstid og en portion overtagelse fra min veninde, måtte den med hjem.

Jeg har noget med Chanel. Især deres neglelak som jeg har ALT for mange af – og når nu økonomien ikke lige var til et par skønne stiletter eller en lille taske – blev det læbestiften.

Den blev da også pakket så fint ind som en taske ville være blevet (næsten) og hele oplevelsen med at få den fine lille pose overrakt, vil jeg ikke være foruden. Det er bare noget særligt at shoppe Chanel i Paris synes jeg 🙂

Nu må tiden  så vise om jeg var lidt for modig, så læbestiften blot får lov til at pryde hylden på badeværelset – lidt kylling er jeg 😉

Til jer der er interesseret hedder læbestiften 99 PIRATE
imageimageimageimage

1 kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund og lækker forfriskning i sommervarmen!