I'm back!

Sund og lækker forfriskning i sommervarmen!

IMG_1285Indlægget bringes i samarbejde med Frozen Yougurt

Så kom sommeren da sandelig til Danmark! Ligesom ungerne fik sommerferie fra skole og SFO – det kunne ikke være bedre 🙂

Vi har en regel om at man herhjemme hele sommeren igennem gerne må få en dejlig kold is – man trænger til nedkøling i varmen og tit glider is nemmere ned end andre ting. Dog er de fleste is fyldt med sukker, hvorfor det er rart at kunne byde ungerne (og en selv) på et sundere alternativ. Vi tænker en del over at begrænse sukkerindtaget selv i ferien hos både små og store – kroppen har brug for sund energi til en lang dag på stranden med fuld fart over feltet!

Derfor er jeg glad for at jeg nu kan servere en sund og virkelig lækker snack til ungerne (og resten af familien)  – lige med den smag de har lyst til!

Frozen Yougurt er det nye sort – du ser det flere steder i byerne rundt omkring og selv her i vores lille provinsby har vi fået en butik som laver Frozen Yougurt. Problemet er bare at det bliver for dyrt i længden synes jeg og så skal man heeeeele vejen ned i byen.

Men det er slut nu, for vi har været heldige at få lov til at teste denne fantastiske maskine – Frozen Yougurt Magic og vi er allerede fans! Lav en lækker snack med din yndlingssmag og lige den topping du har lyst til nemt og hurtigt! Eller jeg kan dog ikke udtale mig selv endnu, da det er mormor og ungerne der har været igang – men de snakker om den med julelys i øjenene! 😉

IMG_1279-1 IMG_1280-1IMG_1282-1IMG_1284Mens jeg var i Paris, har ungerne storhygget hos mormor på landet, hvorfor de selvfølgelig skulle have lov til at have vores nye Frozen Yougurt Magic maskine med. Den er nem at bruge og Harald stod for at lave snacken mens Gro fortærrede den  – mors pige 😉

Det gode ved maskinen er at du kan bruge lige det surmælksprodukt du har lyst til! Yougurt, skyr eller bare frugt alene. Mulighederne er mange og man kan lave sin helt egen yndlings frozen youghurt nemt og hurtigt – og meget billigere end at købe den.

Harald prøvede med en yougurt fra Cheasy med ananas og mango og lavede topping ud af frosne hindbær. Mums det var godt synes de og dejligt friskt!

Næste gang skal det være med hindbær og skyr og med en topping af friske bær og mørk chokolade. Glæder mig allerede! Jeg er mest til det simple – jeg ved godt at man på Frozen Yougurt ofte kommer en masse topping fyldt med bla. forskelligt slik – jeg kan bare ikke se logikken i det. Hellere lidt frisk frugt – eller som Harald lavede en topping på frosne hindbær kørt igennem maskinen. Så kan man komme lidt chokolade på for at spice det lidt op evt M&M’s hvis ungerne synes det er sjovt. Mine unger kan godt lide is for sig og guf for sig – og det er helt som det skal være synes jeg 🙂

Maksinen koster kun 249 kr og fås lige her – det er altså en god investering til en forhåbentlig varm sommer hvis du spørger mig 🙂

play_ss_-_frozen_yogurt_magic-33344253-6018674-org

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm back!