Smukke tæpper (og skønt interiør) - med rabat!

Detox resultat + vinder af Minus blondetoppen

image imageHvis i har fulgt lidt med på bloggen den sidste uge, ved i at jeg mandag startede den første kamp mod feriedellerne!

Eftersom jeg var rigtig glad for min sidste Detox, besluttede jeg at kaste mig ud i en til. Bare lige til at få sukkertrangen under kontrol og så fungerer det bare virkelig godt for mig at detoxe. Det er som om min krop nemmere forstår at være på detox end en slankeur, hvor jeg ikke må spise diverse usunde ting. Så snart jeg har givet min hjerne besked på at den ikke må vælte sig i slik, cola og snask, så craver den det helt sindssygt! Når jeg er på detox/juicekur, så ved hjernen ligesom at alt andet end det er no go – og det accepterer den skisme! Jeg er hverken træt, sur (hvis jeg selv skal sige det) eller får hovedpine. Skønt!

Jeg besluttede, af økonomiske årsager, at lave juicen selv. Discount udgaven af den jeg var på sidst. Jeg vil dog allerede her melde ud, at jeg MEGET hellere ville have kuren fra Unplugged Juice igen. Det er meget nemmere og jeg var sikker på at få de vitaminer jeg skulle.

Jeg måtte bruge vores Kitchen Aid blender til at juice, da den maskine jeg havde lånt ikke var en juicer. Pyt – nu havde jeg sat mig for det, så måtte det bare være sådan.

Det fungerede fint – det blev bare mest smoothie lignendene juicer. Tykke og grove – men det fungerede. Jeg valgte dog at spise lidt løs frugt engang i mellem – da jeg ikke orkede at blende hele tiden. Det blev til lidt blommer, vindruer, blåbær, hindbær og advokado.

Mine favorit juices jeg lavede var:

 

 • En håndfuld frisk spinat
 • 1/2 squash
 • 4 frosne jordbær
 • 1 håndfuld frosne blåbær
 • 1 banan
 • 1 pære
 • lidt vand

~

 • En håndfuld frisk spinat
 • 1-2 blade rød spidskål
 • lidt squash
 • 1/2 rød grape
 • 1/2 citron
 • 1 håndfuld frosne blåbær
 • 1 banan
 • lidt vand

Det var primært disse jeg lavede – jeg blandede både frugt og grønt. Det kan jeg bedst lide, men jeg er også meget til det søde.

Jeg drak to af disse om dagen (altså 2 i alt), spiste en advokado, lidt løst frugt og så drak jeg to smoothies med primært jordbær, blåbær, banan, appelsin og spinat – eller et glas Innocent smoothie, de er virkelig gode synes jeg og ungerne elsker dem også.

Jeg har nok spist lidt for meget frugt end hvad godt er, men hey – det her det virkede for mig. Jeg har det skønt, maven er fladere, humøret højt og motivationen for at gøre noget godt for min krop (og ikke bare lade stå til fordi man er kommet for langt ud…) er i top – og det var det jeg gerne ville opnå.

Vægten siger – 2,8 kg – og det er da ikke så ringe endda – især når jeg INTET motion har laver 😉

Jeg tror at jeg én gang om måneden tager sådan 3-5 dage og lige giver kroppen en pause.

Nu må vi se 🙂 Næste skridt er at få en juicer i hus!

PS: Vinderen af den smukke Minus top er Rikke som skriver:

Jeg ville bruge den sammen med mine højtaljede 5 units jeans som skjuler det overskud af fedt på maven og som, efter min kærestes mening, giver mig en glimrende numse. Jeg krydser fingre!

Stort tillykke Rikke- jeg sender dig en mail! Tak til jer der deltog <3

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • Anette

  Er simpelthen så motiveret for at prøve en juice kur. Jeg har lige afprøvet den overset opskrift og må jo konstatere, at jeg er mere end mæt. Men hvor mange juices drikker du på en dag? Er lidt bange for ikke at få næring nok og gå “sukkerkold”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Hej Anette.
   Kast dig ud i det – man får det SÅ skønt!
   Da jeg var på Unplugged Juice drak jeg 6 x 1/2 liter hver dag. Denne gang hvor jeg selv har lavet det, har jeg drukket 4 store glas. To af de grove og så to lidt mere smoothie agtige. Synes de mætter pænt meget også fordi atcdexercså grove. Jeg har ikke kommet olie i (det gør mange så man får fedtstoffer) men har spist en adovokado.

   Det smager også godt med lidt mynte i juicen 🙂

   Kh Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke tæpper (og skønt interiør) - med rabat!