The Americans

Læder, strik og blonder!

minusJeg lovede jer tidligere at jeg ville vise jer nogle lækre styles fra Minus. Nu er de at finde online både HER og HER (så kan man se hvor man bedst kan lide at shoppe 😉 ) – og de er super lækre! Jeg er vild med det tøj efteråret hiver med sig – blæst og regn  – not so much 😉

Jeg har i hvertfald udset mig ovenstående favoritter og læderjakken er faktisk allerede flyttet ind. Kunne ikke dy mig! Den er i det skønneste lammeskind og ultra smuk og blød! Måtte bare eje den – man skal forkæle sig selv lidt engang i mellem ik?! Den har mange fine detaljer så som de sorte ‘nitter’ på skuldrene, skrålynlås og mønstret på ryggen. Hvis du er på udkig efter en ny læderjakke, så tag et kig på denne 🙂

Derudover står lædernederdelen, de to strikcardigans/jakker meget højt på ønskelisten! Blondetoppen er yderst populær og skøn til mange forskellige lejligheder. Jeg skrev mere om den HER.

Indlægget indeholder affiliatelinks 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Americans