Lego opbevaring med rabat!

New in: Prikker, print og pænt design

image

Jeg viste forleden overnstående billede på Instagram af de fine nye styles jeg har købt fra Soft Gallery Woman. Flere ville gerne se det på – så here you go – med knæfrikadeller und alles! Det var Harald der legede fotograf, så bær over med billederne 😉

Det er en SÅ smuk kollektion som jeg også røbede lidt HER. Jeg elsker prikker, hvorfor jeg har købt stort set alt i den style! Efterår kom bare an! Jeg har også snuppet nedenstående t-shirt med lange ærmer når kulden rigtig banker på. Gro har også fået et prikket sæt magen til så nu kan vi rigtig matche mor og datter 🙂

Kjolen er virkelig smuk og lækker – dog er den lidt kortere end jeg havde regnet med. Men min popo fylder den også godt ud, hvorfor det måske er derfor. Men selvom jeg aldrig går i lårkort da mine ben ikke er de smukkeste og mest slanke i verden, er det en keeper. Tænker at den bliver super fed med strømpebukser og grove støvler.

image image

Da Harald havde taget billeder af de prikkede styles, gik gassen lidt af ballonen da vi også havde taget billeder til mit outfit til på søndag hvor vi skal til barnedåb. Så de andre styles må i have til gode – men jeg kan allerede sige at det blå sæt bliver et af mine yndlings!

Virkelig fin detalje med flæsen forneden som blusen har 🙂

Min opfattelse er at Soft Gallery er lidt stort i størrelsen til kvinder. Jeg har taget mine styles i XS, kjolen skulle nok have været en small. Men bluser og bukser passer perfekt – så har i lidt at gå efter 🙂 Det kommer også meget an på hvordan man kan lide at tingene sidder. 
image

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

8 kommentarer

 • Christina

  Hvor ser du dejlig ud, og det klær dig så godt:) PS. Sikke en vild lækker kulør!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hov glemte lige at spørge om sættene er almindelige i størrelsen? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Du ser skide godt ud, og så lækker en kulør altså. Alle sæt klær dig så godt. 🙂 Er de normale i størrelserne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Tak hvor er du sød! Jeg bliver meget hurtig solbrændt så det er dejligt når man nu aldrig kommer sydpå ☺️ Jeg synes det er stort i størrelsen… Jeg er en small normalt og har købt xs. Kjolen ville jeg nok ha haft taget i en small dog…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Tak for svar:) det må jeg vist også ha kigget på. Sjovt mine beskeder kom alligevel. Jeg så i går at den besked fra forleden slet ikkevar der, så skrev jeg en nye:) og pludselig kom den anden frem. Hmm;))

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Det er fordi jeg skal ind og godkende alle kommentarer og havde ikke nået det endnu 😉 Nu godkendte jeg bare dem alle selvom jeg godt kunne se det var dig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hejsa! Du ser brandgodt ud i alle de sæt! Har nu selv købt kjolen, i en str M som jeg plejer. Men er det meningen at den skal være ret stor foroven og pose i ærmerne? Kan ikke se om den sidder sådan på dig, men på mig bliver den meget “flagermus” agtig når jeg tager armene ud…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Tusind tak 🙂
   Den er lidt stor i overdelen ja – det er den også på mig 🙂 Hvis du synes det er for meget, så skal du måske have et nummer mindre?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lego opbevaring med rabat!