Læder, strik og blonder!

Smuk, smukkere Christina Rohde

_G7A3662-copy_G7A3744-copy_2_G7A2487-copy _G7A2898-copy _G7A3606-copy_G7A3217-copy_2_G7A4107-copy_2 _G7A4455-copy-2Billederne taler vist for sig selv – er det ikke bare den smukkeste kollektion Christina Rohde har lavet til os dette efterår/vinter?

Jeg er så absolut helt og aldeles vild med det! Jeg havde fingrene i de ‘vaflede’ styles samt ‘pelsen’ på CIFF først på året og allerede der tænkte jeg bare: Yes!

Nu er de her så – de smukke styles er online og de er allerede temmelig populære.

Jeg har (alt for) mange favoritter – både til Gro og jeg selv – for jo man kan godt snige sig i en str 12/14 år, hvis man er en xs/small 🙂 og flere styles fås også i voksenstørrelser. Bla. den smukke FAKE FUR – som vitterligt er en af de smukkeste uægte pelse jeg har set og rørt. Jeg overvejer den stærkt til mig selv i enten den lys rosa N0. 61 eller N0. 53 mørkerød. Så smukke. Udover ‘pelsen’ kommer der et par toppe, nederdel og bukser.

Én style jeg er sikker på må flytte ind i mit skab, er det første billede i indlægget. Kappen. Den er så smuk i sin enkelhed. Snit og farve er lige mig og den vil være perfekt her i efteråret.

Gros yndlingskjole er fra Christina Rohde, hvorfor hun skal have en ny af slagsen eller to. Jeg er vild med den sidste jeg viser frem – kombinationen af blød jersey og smukt sølv broclé er fantastisk. Ydermere skal hun have den fine sarte rosa cardigan, ‘vaffel’ bluse samt skirt og et par bukser. Det er smukt, kvalitet og skabt til at man kan røre sig og det er jeg vild med.

Jeg er selv helt pjattet med de ‘læderbukser’ og den højhalsede bluse og tror jeg skal se om jeg kan skrue mit korpus i det 😉

Er i også vilde med denne kollektion fra Christina Rohde?

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Læder, strik og blonder!