MarMar Copenhagen, blæsevejr og lidt om tygbare juicer

Smukke tæpper (og skønt interiør) – med rabat!

imageEn af de ting jeg får flest forespørgsler på når jeg poster billeder på Instagram, er vores gulvtæppe. Derfor har jeg fundet flere smukke tæpper i samme stil, da nogle måske er på udkig efter et nyt tæppe til at varme tæerne på her når efteråret sætter ind.

Jeg er vildt glad for vores (som er øverst i midten) og det samler stuen på en skøn måde. Som jeg før har skrevet, var jeg ikke lige så lun på gulvtæpper som min bedre halvdel – men han fik lov til at bestemme denne gang 😉

Det samme tæppe er nu kommet i en smuk petroleumsblå, som jeg faktisk synes er ret fin. Blå er det nye sort og vi kommer til at se meget til farven indenfor modebranchen det næste år røbede CIFF (modemessen) for et par uger siden da jeg besøgte den.

Tæpperne på collagen er alle fra Ellos, som jeg synes er kommet SÅ stærkt med når det gælder interiør. De har ret mange lækre tekstiler (skønne plaider til de kølige aftener) , møbler, lamper, nips og selvfølgelig tøj som de er kendt for. Deres nye bolig kollektion som netop er online nu, er virkelig lækker. Du kan se det hele HER.

Jeg har købt en del ting til hjemmet hos Ellos – bla. Denne lyskæde som også var heldig populær her på bloggen.

Tit kan man finde rabatkoder til Ellos på nettet – og lige nu har de en New Season deal med 25% (Tilbudskode: 325713) på de fleste varer (enkelte undtagelser).

Jeg tror det lækre grå lammeskind må herhjem til vores lænestol…

Indlægget indeholder affiliatelinks

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MarMar Copenhagen, blæsevejr og lidt om tygbare juicer