Soft Gallery har gjort det igen

Tid til detox – discount udgaven

imageI dag mandag sætter jeg kursen ind mod at komme af med 6 kilos sommerferiesul! Som jeg skrev om HER så har jeg lagt mig lidt ud henover sommeren og nu er det på tide at stoppe op og give kroppen en pause.

Sunde råvarer skal ind og sukker og usund mad ud. Men inden jeg begynder at spise “rigtigt” igen trænger jeg lige til at nulstille kroppen og give den en kold tyrker. Detox er ordet og jeg glæder mig!

Inden jeg tog til Paris i starten af min sommerferie, testede jeg en juicekur fra Unplugged Juice som var fantastisk! Det gjorde virkelig underværker for min krop og jeg havde det længe godt. Fyldt af energi og min krop var meget mere i balance. Grundet ferieperioden faldt jeg tilbage i den gamle rytme og det var dumt! Derfor vil jeg prøve igen.

Selvom jeg allerhelst ville hoppe på en færdig juicekur fra Unplugged Juice igen, så er jeg nødt til at spare lidt på SU’en og så satse på at jeg har råd til at købe en til vinter.

Nu må jeg igang i køkkenet selv – jeg har lånt min mors juiecepresser så jeg håber at jeg kan finde nogle lækre opskrifter 🙂 jeg satser på at tage enten 3 eller 5 dage – nu må vi se.

Kryds fingre for at jeg jeg både kan holde det ud, men også for at jeg kan finde ud af at lave juicen selv 😉

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Soft Gallery har gjort det igen