Nem og lækker Foccacia

Afslappet søndag og smukke nyheder fra Kähler

imageimageimageimageimageWeekenden var skøn og tiltrængt! Ungerne og farmand trængte til at komme lidt ned i gear og tage en pause fra hverdagen. Især sidstnævnte som løber lidt for stærkt for tiden, når nu jeg har lagt mig (igen). Det gør det altså lidt mere besværligt når den ene voksne i husstanden ikke er helt stabil helbredsmæssigt og den anden part både har sin karriere, unger, husholdning, fritidsaktiviteter, møder, sport mv. Men vi holder ud og håber på at det kun kan gå en vej – og det er frem!

Heldigvis bød weekenden på lidt hygge i Tivoli for mine dejlige tre, som jeg nævnte her og søndag besluttede vi at den udelukkende stod på hygge, afslapning, film og lidt lækkert. Jeg mandede mig op og gik i køkkenet med ungerne for at bage æbleboller. Var faldet over et utroligt lækkert billede i Boligliv og opskriften måtte afprøves. Desværre smagte de ikke ligeså lækkert som de så ud – men de er dog stadig lækre. Ungerne var bare slet ikke til dem desværre og jeg synes de krævede lidt tandsmør 😉  Men vi hyggede os med at bage dem og være lidt sammen.

Jeg har også forkælet mig selv lidt. Synes jeg trængte 🙂

Det er vist ikke gået nogens næse forbi, at jeg er pænt glad for Kähler herhjemme. Elsker deres tidløse design som man kan kombinere på kryds og tværs.

Hammershøi serien er ingen undtagelse! Mage til smuk kollektion skal man lede længe efter og jeg er svært fristet til at skrive, at det er den smukkeste kollektion jeg har set fra Kähler. Jeg faldt for den Smukke lysestage som nu pynter på sofabordet og lyser hyggeligt op om aftenen nu det (endelig) igen er stearinlys tid. Elsker efterår og den hygge det medfører – blæst og regn not so much! Ligeledes kunne jeg ikke stå for denne vase som er så utroligt smuk! Jeg valgte den i den grå nuance efter at have tænkt (lidt for) længe. Besluttede, at i den størrelse måtte det blive den grå og så vil jeg ønske mig den helt store i den petroleumsblå eller hvid. Den vase vil være perfekt til jul med grene i 🙂

Hammershøi serien byder udover vaser og stager også på service hvilket ligeledes er meget smukt. Suk altså.

Godt det snart er jul…

Indlægget indeholder affiliatelinks 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem og lækker Foccacia