POTS, Svend Svingarm og juicekure!

Fede støvler til gode priser!

SPONSORERET
IMG_8093-1IMG_8096-1IMG_8091IMG_8092IMG_8094-1 IMG_8095Denne vinter er Gro en heldig kartoffel, da hun har fået lov til at teste skønne støvler fra byKier. Det er ikke første gang vi har haft fodtøj fra By Kier og ej heller sidste.

byKier har nemlig fået nye ejere og jeg må sige at jeg allerede er meget postitiv. Jeg har før været glad for fodtøjet, ingen tvivl om det,  men nu er jeg VILD med det. Jeg synes at støvlerne har fået lidt mere kant. Designet er råt, kvaliteten lækker og farverne er lige mig.

Jeg har valgt de cognacfarvede vinterstøvler til Gro, da jeg synes det er en så fed farve! Det har jeg altid synes og den vil stå godt til både hendes sorte flyverdragt fra Ver de Terre og rosa fra MarMar Copenhagen. Gro synes også selv at de er top lækre og har haft dem på temmelig meget herhjemme. Hun ELSKER at få nye sko – hvem mon hun har det fra?!

Støvlen er selvfølgelig en TEX støvle, hvilket betyder at den har en membran som gør at den er vandtæt. byKier laver støvler med deres egen KIERTEX som gør den 100 % vandtæt så fødderne holdes tørre og varme i alt slags vejr.

Støvlen har praktisk velkrolukning, så den er nem at få på og af for ungerne selv, gummisål som er et must for bløde børnefødder og den er foret med uld så fødderne er lune i de kolde vintermåneder.

Vi har haft vinterstøvler fra byKier 2-3 gange og har alle gange været godt tilfredse (uden at være sponsoreret skal det lige siges) og jeg glæder mig til at teste disse den kommende vinter.

Jessie, som modellen hedder, er ligeledes lavet i en blommefarvet udgave samt en leopard. Begge smukke og meget moderigtige til pigerne 🙂 De fås i shoppen lige HER – og husk at du som klubmedlem får 5% på din bestilling!

12006372_827383214041993_2353823523896515014_n

Billedet er lånt fra byKiers Instagram

Prisen på støvlen er 629,95,- men med klubpris får du den til 597,55 ,- det er altså en pæn pris synes jeg for et par lækre støvler  – og byKier tilbyder også gratis returfragt hvis støvlerne ikke passer 🙂 

byKier laver kvalitets fodtøj til børn uden at ruinere deres kunder. Faktisk er priserne typisk 30-40 % lavere end konkurenternes. Kollektionen rummer både sko, støvler, gummistøvler og hjemmesko til drenge og piger både store som små.

Jeg glæder mig meget til at se drengestøvlerne, da ikke alle modeller er landet i shoppen endnu. Jeg har dog set et lille sneek peak på Instagram og det tegner lovende! Jeg har i hvertfald udset mig nogle som kunne være top fede til Harald!

Skærmbillede 2015-09-29 kl. 13.28.44

Billedet er lånt fra byKiers Instagram

Se lige det fine pas og klistermærker der lå i pakken – sejt!

IMG_8097

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POTS, Svend Svingarm og juicekure!