Disney, dans og sukker til lårene!

Impulsivt sofakøb og fed lampe på budget

imageimageimage
For et par uger siden fik jeg den geniale ide at vi skulle have en ny sofa. Det var ret impulsivt – noget der ellers aldrig sker herhjemme – men jeg havde set en sofa fra Sofakompagniet (som laver sygt flotte sofaer!) på nettet som jeg blev hovedkulds forelsket i! Den MÅTTE bare herhjem, koste hvad det ville.

Jeg fik med blinkende øjne og trutmund overtalt manden til at jeg måtte klikke den hjem og heldigt som det var, så var den sørme på lager med levering allerede ugen efter. Det var da ment to be 😉

Jeg fik sat vores, ellers udemærkede, sofa til salg og samme dag var der en sød pige som bed på krogen. Hun tog den lange tur fra Chr. havn og så var den solgt! Så var manden lidt mere positivt indstillet 😉

Sofaen kom så onsdag sidste uge og jeg ELSKER den! Jeg har altid drømt om en flyder – især nu da vi har pladsen til det. Vi har jo med vilje bygget stuen så der var god plads og nu er stuen ligesom lidt mere fyldt ud og rummet samlet på en anden måde. Det måtte manden også give mig ret i trods alt 😉 Den er virkelig pæn synes jeg og til en pris der altså er til at betale. Nu mangler der bare lige lidt puder, en plaid mere og måske et par lamper i loftet. Nu skal der lidt hygge ind – glæder mig allerede. Vi har haft lidt svært ved at indrette stuen og har det også stadig, men nu virker rummet lidt mindre klinisk. Næste skridt er at få lidt på væggen bag sofaen – vi tænker stadig…

Sofaen krævede lige lidt omrokering i stuen, hvorfor vi stadig har en træskinne hængende på væggen. Reolen der hang derpå skulle flyttes og skal nu sættes op på en anden væg. Men så længe skinnen bliver siddende der, ser man ikke hullerne i væggen 😉

Flere af jer kommenterede på Instagram at sofaen burde rykkes en 10-20 cm. ud fra væggen hvor chaiselongen er, for at give lidt mere luft og sofaen kan komme til sin ret. Det kan jeg kun give jer ret i. MEN vi vil ikke have at vores kat Anton kan kravle op den vej og dermed kradse. Derfor står den som den står 😉

image image

En anden ting vi har fået i stuen, er en lampe. Vi mangler lidt lys i den ene ende af sofaen og jeg har længe haft kig på nogle fede men dyre lamper. Da jeg lavede dette indlæg, faldt jeg over denne lampe fra Ellos og et behov opstod igen 😉

Jeg synes den er perfekt og ser smuk ud til den hvide væg. Med rabatkoden som jeg skrev om HER, fik jeg hele 40% på lampen, og se så er der da noget ved det!  599 ,- står den i med rabat – og det er altså et noget pænere tal end de 3-4000,- jeg har kigget på før! Du finder lampen HER.

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

12 kommentarer

 • Den er alt for lækker den sofa 🙂 så skøn og rigtig flot lampe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Tak 🙂
   Synes også både lampe og sofa er underskønne – dejligt når det lykkedes at ramme rigtigt herhjem til 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hvor er sofaen fra? Sys ikke linket virker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Har lige testet linket og det virker fint hos mig 🙂
   Den er fra Sofa Kompagniet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Er mønsteret på tæppet blåt? Synes at der står på Ellos hjemmeside at det er brunt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Hej:)
   Nej det er meget mørkebrunt. Ikke blåt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ina

  Hvad er str på gulvtæppet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Hej 🙂
   Det er 160×230 – det er det jeg linker til vi har liggende 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Er din sofa farven du linker til? (andie light grey) Vi har nemlig kig på den, men den virker lysere i deres showroom

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Hej Gitte,
   Ja det er den – den er en fin lysegrå farve. Jeg har lidt køligt filter på her 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Tak for svar. Den er så fin👌🏼 Mine øjne vælger den, men min praktiske sans og mand vælger den mørke pga “børn, chokolade, lys sofa = av!🙈” – Gæt hvem der vinder 😜😜😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Haha – vi har også børn og det går helt fint trods chokolade 😉 Men de er selvfølgelig også store nu 🙂 Men vi har imprægneret sofaen, så den skulle være nem at tørre af og ikke suge hvis man spildte. Det kan anbefales. Sofakompagniet har deres egen spray 🙂

   Håber du får din vilje 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disney, dans og sukker til lårene!