En lille bladfamilie

C9 #4

REKLAME12132845_545168505636557_1460998257_nSå er jeg næsten halvvejs i C9 forløbet – det går alligevel stærkt!

I går mandag var min 4. dag og den første dag hvor jeg skulle ind på studiet igen. Det var dejligt at være afsted men kan godt mærke at jeg lige skal igang igen og er noget træt i kroppen i dag grundet min POTS.

Jeg har taget et valg om ikke at tage en shake med ind på studiet, da vi ikke har køleskab. Jeg synes simpelthen at det vil være for uhygiejnisk og er bange for at ødelægge den lækre opfattelse jeg har af mine shakes indtil videre.

Istedet tog jeg lidt fra den frie liste med og spiste det til frokost samt drak mit fiberbrev som var mellemmåltidet. Da jeg så var vel hjemme igen tidlig eftermiddag snuppede jeg shaken, hvilket fungerede helt fint 🙂 Jeg spiste et stykke agurk, 3 gulerødder og nogle vindruer.

Desværre fik jeg slet ikke rørt mig i går udover den cykeltur til og fra stationen. Jeg var simpelthen for træt af at være i skole igen og valgte at tage hensyn til min krop.

Til aftensmad spiste jeg det samme som resten af familien – pastafad med grønt samt flutes. Jeg spiste bare en mindre portion og uden flute. Det fungerer super og jeg er helt overbevist om at jeg fremover vil tage mindre portioner. Min krop har SLET ikke brug for alt det jeg har proppet den med. Det har C9 virkelig fået mine øjne op for. Jeg lærer min krop bedre at kende. Er den sulten? Tørstig? Eller har den det faktisk helt ok? Det handler om at mærke efter og det er rart at have kontrol og ikke bare fylde på.

Sukkertrang

Jeg har faktisk ikke haft lyst til hverken slik, kage eller cola. Jeg kan da godt tænke tanken at det ville være lækkert at sidde med en skøn kage og en kop the – men har sagtens kunne sige til mig selv at jeg ikke havde lyst. Ret vildt. Ungerne og manden har sagtens kunne spise sødt i weekenden uden at mine tænder løb i vand og at jeg flåede e-numrene ud af deres hænder 😉 Det har været en god pause og har sat kroppen tilbage from scratch – og forløbet er ikke engang slut endnu.

Er du blevet nysgerrig?

Måske du selv har fået lyst til at prøve en C9 pakke eller vil du blot vide lidt mere om forløbet, så kan du til en hver tid tage fat i Janni her:

Facebook: Aloe Vera Huset Roskilde
Instagram: @aloeverahusetroskilde
Mail: aloeverahusetroskilde@gmail.com
Telefon: +45 26 33 85 44

Janni sørger for at vejlede dig før og undervejs i forløbet og er hurtig på sms eller på Facebook i den private C9 gruppe. Der er masser af sparring med andre at hente der og gode råd og opskrifter 🙂

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille bladfamilie