Spar 15 % på ALT Ferm Living

C9 #6 – med mål+vægt

REKLAMEIMG_8772

En hurtig status her på dag 6 – dagene ligner meget hinanden og i dag har jeg været lidt mat i sokkeholderne. Det er den tid på måneden og kan mærke at kroppen laver ballade som den plejer – dog har migrænen (7-9-13) ikke vist sit grimme ansigt endnu, så måske er jeg heldig 🙂

Hvad siger målebåndet?

Dag 6 er dagen hvor målebåndet igen skulle findes frem og fødderne stige på vægten. Jeg var spændt men blev desværre lidt skuffet. Jeg havde taget 200 gram på! Mig som havde håbet at jeg havde smidt et kg til (mindst). Men søde Janni trøstede mig med, at det højst sandsynligt var pga min cyklus – og jeg kan mærke at jeg er hævet op som jeg plejer (selvom jeg i går var så positiv over det modsatte) Men det er nu engang sådan vi kvinder fra naturen er stykket sammen og det kan man ikke gøre meget ved.

Jeg kan dog stadig se og mærke en forskel og målebåndet var heldigvis enig 😉

Jeg havde tabt 12 cm fordelt på arm, ben, hofte, bryst og talje og sammenlagt har jeg så smidt hele 19 cm i omkreds! Skønt!

Selvom mit overordnede mål ikke var at tabe mig , men at komme sukkertrangen til livs, håbede jeg inderst inde alligevel på at smide et par kg. Især fordi næste weekend står på spa med min bedre halvdel 😉

De næste dage står på weekendhygge og familiefødselsdag, så jeg er nok ikke så ivrig på tasterne  – men så kommer der er et endeligt indlæg med mål, billeder og tanker om hele C9 forløbet 🙂

Er du blevet nysgerrig?

Måske du selv har fået lyst til at prøve en C9 pakke eller vil du blot vide lidt mere om forløbet, så kan du til en hver tid tage fat i Janni her:

Facebook: Aloe Vera Huset Roskilde
Instagram: @aloeverahusetroskilde
Mail: aloeverahusetroskilde@gmail.com
Telefon: +45 26 33 85 44

Janni sørger for at vejlede dig før og undervejs i forløbet og er hurtig på sms eller på Facebook i den private C9 gruppe. Der er masser af sparring med andre at hente der og gode råd og opskrifter :)

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 15 % på ALT Ferm Living