KNAST by KRUTTER lagersalg

Monday mood

IMG_9882Åh hvor er det hårt at komme op i gear denne uge synes jeg. Ovenpå en FANTASTISK weekend (som i hører mere om en af dagene – flere af jer har spurgt) er det hårdt at skulle tidligt op om morgenen. Især fordi det nu er så koldt og gråt – det er altså bagsiden ved efteråret!

På studiet har vi KEAWEEK denne uge. En uge med fokus på innovation, hvilket i sig selv er super interessant. Desværre foregår det hele meget ustruktureret og uprofessionelt, så jeg er pænt gal i skralden!

Heldigvis er min søde mor herinde de her dage, så aftenerne står på hygge i stearinlysets skær 🙂

Denne uge er også ugen hvor PR firmaerne inviterer til pressedage. Desværre når jeg ikke forbi mange denne gang – men vil glæde mig til at se de billeder andre poster rundt omkring på diverse sociale medier. Man kan ikke nå det hele 😉

Selvom det i morgen er onsdag synes jeg, at der hænger en tung mandagssky ovenover mig – men ugen kan jo nå at vende endnu 🙂

Nu vil jeg i hvertfald drikke en kop the og spise en lækker luksus flødebolle min moar har købt.

God aften 

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KNAST by KRUTTER lagersalg