Stine Goya lagersalg

Narcos – manden anbefaler!

wagner-moura-in-narcos
Mens jeg har ligget lidt for meget i sengen og ellers siddet og nørdet med studie samt blog – har min bedre halvdel underholdt sig selv med Netflix. Ikke at han klager tror jeg, da vi ikke altid er enige om genren og det kommer måske nogle af jer tilgode 🙂

Jeg har derfor overladt ordet til ham for en ultra kort bemærkning og bedt ham komme med sit besyv for god efterårsunderholdning.

Valget er faldet på serien NARCOS, som han har været helt opslugt af de sidste ugers tid – måske han slet ikke har lagt mærke til at jeg ikke var plantet solidt i sofaen ved siden af? 😉 Måske har i nogle mænd der også er til den slags – med mindre i selvfølgelig selv er. Den lyder faktisk så spændende, så jeg tror jeg selv er nødt til at se den når lejligheden byder sig!

narcos

27NARCOS-facebookJumbo-2

Wagner-Moura-as-Pablo-Escobar-in-Narcos-Season-1-Episode-1

Tag godt imod Kim

Film og serier hvor omdrejningspunktet er organiseret kriminalitet. Hvor man som seer lever sig så meget ind i den kriminelles verden at man glædes når de snyder politiet eller deres fjender – hvem synes ikke W.W. eller Jax er karismatiske fyre? Det er min slags show.

Netflix har skabt serien Narcos over Pablo Escobar og de agenter som forsøger at stoppe ham. Pablo Escobar var i 1989 den 7. rigeste person i verden. En rigdom som var baseret på massiv kokainproduktion og -salg og hvad der dér hører sig til af kriminel foretagsomhed.

Narcos’ dramatisering af virkelige begivenheder tiltaler mig. Den er godt klippet, med inddragelsen af øjeblikket hvor Nancy Reagans “Just Say No” lanceres som et af højdepunkterne.

Jeg glæder mig til sæson 2 som forventes at komme næste år, selvom jeg kan huske fra en nyhedsudsendelse på DR i monopoldagene hvordan det ender for Pablo Escobar.

En del af Netflix Streamteam i samarbejde med Netflix

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stine Goya lagersalg