Ganni ♡

Støvler til store drenge

REKLAMESko drengeHarald er jo efterhånden en stor dreng og at komme ham ned i et par fodformede Angulus, hører sig bare ikke til længere 😉

Heldigvis er der super fede brands på markedet som lavet nogle fede støvler til de lidt større drenge. Jeg har fundet lidt frem af mine favoritter alle fundet hos Boozt, som har et kæmpe udvalg.

Jeg er vild med Rugged Gear. Harald havde også et par fra dem sidste år og dem var han meget glad for. Han kan godt lide det sneakers lignende look som er dejlige lune med foer i.

Et brand som er kommet godt på banen er svenske KAVAT. Virkelig fede støvler og jeg gad godt have et par af de viste til Harald her i overgangen. KAVAT børnesko er lavet i det skønneste økologiske læder, er 100% kromfrie og certificeret med EU’s ecolabel, som første skoproducent nogensinde.

ECCO, skomærket vi alle kender, har i år designet nogle virkelig fede støvler. Dejligt at de har fået et mere moderne look og jeg tror på at de nok skal sælge godt. Især de blå med snører er ret lækre i mine øjne.

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ganni ♡