Støvler til store drenge

Voksen weekend ♡

spaI eftermiddag når jeg har fri fra studiet, sætter vi kursen mod Borupgaard i Nordsjælland, som weekenden over skal danne rammen for en weekend i tosomhedens og forkælelsens tegn.

Vi har booket en spaweekend på skønne Comwell Borupgaard. Med spa, sauna, wellness, god mad og vin i sigte, glæder vi os som to små børn til juleaften!

Borupgaard har fået et helt nyt udendørs spaområde som vi glæder os SÅ meget til at prøve. Vi skal bla. sidde i natursaunaen med udsigt udover søen og parken og det udendørs hot tub glæder jeg mig især til at nedsænke mit korpus i. ELSKER boblebad 😉

Vi trænger i den grad til at kigge hinanden i øjenene over er glas rødvin eller to, forkæle vores trætte kroppe med en massage samt en tur i wellnessafdelingen.

Vi glæder os til at nyde en fantastisk menu bare ham og jeg og til at kunne sove uforstyrret til den lyse morgen for derefter at lunte ned og spise en overdådig morgenmadsbuffet inden vi kaster os på briksen og får en luksus behandling.

Jojo vi kan lige klare det – men jeg synes altså også at vi i den grad fortjener det! Vi har været hårdt ramt af sygdom den sidste tid og der har ikke været meget tid til at pleje hinanden, hvilket er en dum ting at forsømme – men ungerne kommer altid først – og sådan vil det altid være.

Men nu er ungerne er i mormors kærlige hænder weekenden over og vi vil derfor nyde en dejlig weekend i kærlighedens tegn.

Rigtig god weekend ♡

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Støvler til store drenge