Billige bøger - spar op til 90%

Anne Linde – smukt og enkelt design ♡

ANNONCEannelinde2

“Metal er fantastisk, jeg elsker dets enkle elegante udtryk, som kan formes, bukkes, støbes på uendelige måder. Det er et levende stærkt og holdbart materiale, som er tidløst. De organiske aspekter i mine designs  er med til at give metallet et mere blødt og skulpturelt  udtryk, som kan passe ind i alle typer indretninger.”

Sådan udtaler designeren Anne Linde sig – og man må sige at hun har ramt plet med valget af sit materiale.

Anne Linde designer møbler som er smukke i al sin enkelhed. Jeg har haft et godt øje til brandet længe og jeg drømmer om at tilføje både et par showcases samt en ledgeable reol til interiøret herhjemme. Jeg er vild med designet og det faktum at de passer ind stort set overalt. Showcase reolen kan ikke bare stå alene men man kan hænge flere ved siden af hinanden eller kombinere med andre Showcase reoler.

Dens funktion strækker sig fra alt fra sengebord, køkkenhylde, reol, på badeværelset, børneværelset eller i entreen.  Det er kun fantasien der sætter grænser!

Som noget nyt kan du nu købe små spejle der kan sættes på møblerne samt en knage der kan sættes på din showcase – dødsmart til fx. viskestykker i køkkenet eller overtøj/paraplyen i entreen!

Jeg overvejer om mine hjemmegjorte træstubbe ved sengen skal udskiftes til et par showcases eller en Ledgeable reoler. Eller måske begge? Det hvide, enkle og stilrene design passer som skabt hjemme hos os 🙂

En anden ting jeg er blevet lidt hooked på er at sætte en stor Ledge hylde op over køkkenbordet. Vi har lige en væg mellem emhætte og køleskab ledig og der kunne en sådan en snildt hænge. Så kunne jeg have en kogebog liggende der samt et par krydderier stående så de er lige ved hånden. Det må jeg vist lige vende med manden…

Godt at det snart[wpsocialite] er jul 😉

annelinde3

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billige bøger - spar op til 90%