Haralds Halloweenfest ♡

Hvad giver man manden som (næsten) intet ønsker sig?

REKLAMEgaverkimBog HER / Cap  HER / Rød bluse HER / Taske HER / Støvler HER / Blå bluse HER / Apple TV HER / Zip HER

Udover det som de fleste mænd ønsker sig 😉

I dag fylder min bedre halvdel 35 år. I den anledning har jeg fundet et par ting frem som jeg kunne have købt til ham. Sagen er den, at jeg intet har købt. Endnu. Meget romantisk ik 😉 Har det faktisk lidt skidt over det, men han ville ikke have noget blev der pointeret og da jeg har haft et tæt pakket program har jeg har ikke nået at være ude at shoppe selv om intentionen var der. Jeg synes nemlig at man ALTID skal fejre fødselsdag – selvom man er voksen. Men nu må jeg så tage ordene i mig i år – men prøve at fejre ham alligevel uden en gave.

Jeg tror jeg har snævret mig ind på at han skal forkæles med en lækker bluse eller et par fede støvler. Det er jo også noget det kommer mig tilgode. Win win!

Han er glad for Hilfiger, så mon ikke det bliver en bluse derfra og støvlerne fra Rugged Gear er ret casual som han godt kan lide. Han snakker også om de nye Apple Tv med Siri samt bogen ANTIINFLAMMATORISK KOST – så der er jo egentlig lidt at tage fat i 😉

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Haralds Halloweenfest ♡