Juicecleanse resultat

Fødselsdag uden mor

11951677_10153406543908891_3450762902458458234_oI dag har min smukke datter fødselsdag. 6 år bliver min lille pige.

I dag er jeg tilstede til at fejre dagen med hende og det er jeg meget taknemmelig overfor.

Sagen er nemlig den, at sidste år vågnede hun op uden at hendes mor var der. Jeg var natten til hendes fødselsdag blevet hentet i ambulance og endnu engang blevet indlagt. For 3. gang inden for et par måneder skulle jeg igen under kniven, alt imens mine børn lå og sov trygt derhjemme.

Jeg har haft dette indlæg liggende i kladden i mange mange måneder, men har aldrig fået trykket på udgivknappen. Det var et hårdt indlæg at skrive, da det bringer minder frem og jeg får stadig ondt indeni når jeg tænker på hvordan Gro må have haft det sidste år da hun vågnede og jeg ikke var her. En fødselsdag uden mor, en far der var ked af det og bekymret, en storebror som var knust og gæster som inderst inde godt vidste hvor en sørgelig dag det var, men gjorde deres bedste for at fejre hende.

Det skal siges at Gro har aldrig haft en fødselsdag før. Jo i børnehaven er hun blevet fejret de år hun har været der – men hun har været syg alle år og forrige år sov min mormor ind samme dag, så der var kaos og ingen gæster. Sidste år var jeg indlagt – men i går lykkedes det for første gang at få fejret Gro og jeg måtte synke en ekstra gang mange gange i løbet af dagen. At se glæden i hendes øjne. Forventningerne, glæden og taknemmeligheden lyste ud af hende – og gjorde os alle varme om hjertet.

Jeg forstår ikke at der i dag allerede er gået et år siden den forfærdelige nat indtraf. Aldrig har jeg haft så mange smerter og brugt så meget energi på at tænke på mine børn og min mand. Min eneste tanke var bare at min familie skulle få fejret Gro. Så var alt andet lige gyldigt. Det vigtigste var at hun blev fejret, så hun ikke lage mærke til at jeg var væk. Da jeg kyssede Kim farvel endnu engang, trillede tårerne som aldrig før og angsten i hans øjne talte for sig selv. Vi havde lige været igennem helvede to gange og troede egentlig at det var slut. Men nej. Helvedet brød løs igen – og så endda på vores datters fødselsdag. Det var helt ubærligt og jeg græd mig i søvn mens sygeplejersken bedøvede mig.

Nu er vi ude på den anden side og vi kom igennem natten. Jeg kunne ikke falde i søvn i nat af bare angst for hvad der mon skulle ske – for ville det være muligt at Gro vågnede op til en helt normal fødselsdag uden sygdom, død eller anden rædsel?

Det gjorde hun og det er jeg lykkelig for. Nu må vi også snart have taget vores tørn – vi orker ikke mere!

Tillykke med fødselsdag min elskede Gro 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

6 kommentarer

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juicecleanse resultat