Yndlings julefilm

Overspringshandlinger…

IMG_3220Er der nok af når man skriver eksamensopgave!

Jeg sidder her en sen aften med maven fyldt af alt for mange brændte mandler, trætte øjne og nogle stænger som skriger på at komme op i vandret stilling i sofaen 😉

MEN den rapport skriver sig jo ikke af sig selv, så jeg holder ud et par timer endnu. Jeg måtte bare lige dele min begejstring over smukke Hotel D’Angleterre, som jeg og min søde studieveninde Camilla ilede forbi i eftermiddags, da vi spontant besluttede os for at kigge forbi til Made A Manos julesalg. Det gik vi dog tomhændede fra igen, trods det faktum at jeg kastede min kærlighed på en gudesmuk lavasten – men pengepungen var ikke enig 😉

Nå, nok snak – tilbage til arbejdet.

God aften 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlings julefilm