Fødselsdag uden mor

Smukke minder ♡

ANNONCEIMG_3097Hvad giver man bedsteforældrene, der har alt? Det har jeg svaret på i det følgende.

Jeg har altid drømt om at lave en barndomsbog til Harald og Gro – og har da også et par eksemplarer af den fineste slags liggende herhjemme. Men jeg er bare aldrig kommet videre. Det er en ting der bare skal laves når tiden er til det og jeg glæder mig meget til at kunne give dem hver en bog fyldt med dejlige barndomsminder når de flytter hjemmefra.

Specielday, som står bag de bøger jeg har liggende herhjemme, er kommet med intet mindre end en fantastisk nyhed. Gaven til bedsteforældrene, som ønsker at give deres barnebarn en personlig gave som de kan have resten af livet. Bogen må være den perfekte gave at ligge under juletræet i år og give mange gode erindringer med både smil og sorger og frembringe varme om hjertet. Det er en af de smukkeste bøger jeg har set indenfor den kategori ♡

Minder og gemmer er en unik scrapbog til enhver mormor, morfar, farmor eller farfar som ønsker at give deres barnebarn et komplet værk af oplevelser, overvejelser, betydningsfulde mennesker og meninger gennem et langt og levet liv.

specialday

Jeg er nødt til at dele forordet med jer. Jeg fik selv en klump i halsen og synes det er noget af smukkeste 

“Man siger, at børnebørn er livets dessert. Du er min sødeste mundfuld, mit rødeste bær på toppen. Jeg elsker alt det, du giver mig, og med denne bog, får du noget tilbage. Bogen er min livshistorie, og den giver dig et indblik i din oprindelse og dine rødder. Den er nøglen til din historie og de kim, der ligger til grund for din personlighed.

I den kan du læse om erfaringer og drømme, håb og gode råd, kærlighed og kvaler, om dine oldeforældre og deres historie, om din farfar, din far og om verden som den var og er. Set med mine øjne. Livet leves forlæns, men forstås baglæns, og sådan vil det også være for dig. Med denne bog får du mine tanker, minder og meninger, som du kan tage med dig hen ad den vej, der er din. Måske kan du kende dig selv i mine ord, måske kan du hente inspiration i de valg, jeg har taget. Men frem for alt er bogen en gave fra mig til dig – med ønsket om, at du følger dit hjerte som jeg har forsøgt at følge mit.”

Mormor – minder & gemmer  er netop er udkommet og findes selvfølgelig  til både MorfarFarmor og Farfar. Den unikke og smukke bog er inddelt i hele syv kapitler og rummer plads til både billeder, tanker og ord ligesom man undervejs hjælpes igang af gode spørgsmål som guider til at få udfyldt bogen, så man i sidste ende har et komplet værk 🙂

Jeg har modtaget de viste to eksemplarer i gave, men ord og holdninger er mine egne 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

  • Hvor ser de bare ud til at være helt igennem perfekte – tror jeg ved hvad vi skal have fat i til en flok bedsteforældre 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag uden mor