Harald og Gro - hvorfor de navne?

Party time

imageSå blev det endnu engang weekend og min ferie er dermed slut. Ugen har været præget af sygdom men har samtidig indeholdt nogle ret hyggelige dage hvor ungerne og jeg har nydt lidt alenetid mens farmand var ude at rejse med arbejdet.

I dag lørdag er ikke en helt almindelig en af slagsen. Jeg skal nemlig til fest! Det er nok ikke gået nogens næse forbi, hvis man færdes i blogland, at alle os som er en del af Bloggers Delight skal til stor 5 års fødselsdagsfest med rød løber, fin middag, awardshow samt afterparty på Zen.

Jojo skal det være, så lad det være!

Samtidig med at jeg glæder mig til at komme lidt ud, blive shinet lidt op og få luftet danseskoene – så er jeg også meget nervøs. Jeg er en meget indadvendt person og får hjertebanken blot ved tanken om at skulle møde 200 fremmede mennesker som jeg kun kender en brøkdel af irl. Og irl er så meget sagt – jeg kender dem jo fra bag skærmen hvor de blogger som jeg selv gør.

Vi er en broget skare samlet. Modebloggere, fashionbloggere, fitnessbloggere, kendisbloggere, madbloggere samt mommybloggere. Sidstnævnte kategori hører jeg selv ind under og det er her jeg kender et par ansigter som jeg har set i den virkelige verden.

Men jeg gruer for bordplan, rød løber med de smarte unge hvor både baller og bryster sidder hvor de skal og for om jeg overhovedet kan huske hvordan man danser! Det er ALT for længe siden!

MEN nu oprandt dagen altså og i eftermiddag drager jeg mod storbyen – mine to søde veninder fra studiet har nemlig tilbudt at forsøge at dulle mig lidt op – make up ejer jeg nemlig intet af udover en mascara 😉 Så jeg glæder mig til at være i kyndige hænder og ikke mindst til at se resultatet.

Jeg er ikke helt overbevist om at denne kjole er det rigtige valg, men det er liiiidt sent at panikshoppe. Nu må vi se hvad formen siger lidt op af dagen 😉

Hvis i vil følge med i aftenens festivitas, skal jeg nok poste lidt fra aftenen på Instagram – jeg er ikke helt så gode vender med snappen endnu! Det nymodens stads…

Kan i have en fantastisk weekend – hvad enten i skal danse natten lang som jeg, hygge i sofaen under tæpper eller noget helt tredje 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Harald og Gro - hvorfor de navne?