Update: Lækker gås med stram mås?

Røde kinder ♡

1738031_128734924169495_1621945661_nJeg skal da lige love for at det er blevet vinter! En kold men smuk morgen vi i dag er stået op til.

Hele ugen har det været under frysepunktet her og det forsætter  – endda med endnu lavere temperaturer. Det har har været nogle meget kølige morgener og en kold fornøjelse at cykle ungerne til skole. Flyverdragt, overtrækkere, tykke trøjer, huer, halstørklæder og vanter – ALT har været taget i brug!

Selvom det er vildt koldt så er det også rart endelig at få renset luften og himlen er så eventyrlig smuk i det frostklare vejr når solen står op. Jeg elsker den smukke hvide sne men sjap og regn – not so much! Med frostvejr er det (til tider) bidende koldt, men den kedelige og grå sjap er væk, hvilket betyder at mudderet på legepladsen også er væk. Det er et plus for overtøj og støvler (samt entreén) og jeg elsker den knasende friske luft der florerer når graderne ryger under nulpunktet. Luften bliver renset for bakterier og giver dejlige røde kinder.

Så på med vanterne – Hr. vinter er kommet for at blive lidt endnu 😉

Dejlig torsdag til jer ♡

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update: Lækker gås med stram mås?