Gør en god gerning

Sarte pasteller ♡

REKLAMEpastellerJeg kunne ikke modstå. Se lige de fine forårspasteller! Jeg faldt pladask for dem da jeg så dem i aftes og jeg bare måtte vise jer dem her til morgen.

Hvis man er så heldig at skulle til et sommerbryllup, så er denne kjole da SÅ fin til anledningen. Jeg skal desværre ikke – ikke hvad jeg ved af i hvertfald – men måske jeg bare skulle tage den på en dag ude på terassen 😉 Jeg er helt vild med den fine blondedetalje på ryggen  – så yndig.

Den enkle og meget fine top, som ligeledes har en sød blonde, koster kun 400 kr. Du finder den lige HER – den fås også i en pæn marineblå hvis man mere er til det. Det samme gælder for det søde undertøj som ville være fint under en hvid skjorte.

Suk – det var da lige lidt forårsfornemmelser på sådan en fredag grå morgen ik?

Der findes mange flere skønne nyheder hos butik Merci, hvis du tør tage et kig 🙂

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gør en god gerning