Har du også (slidt) vinterhår?

Ticket to Heaven med op til 50%

ANNONCE IMG_4399

Indlægget indeholder sponsorede produkter

Gro og Harald er nogle heldige unger da de igen har fået lov til at teste lækkert overtøj fra Ticket to Heaven denne vinter  – og det er højaktuelt med den kulde der hersker netop nu 🙂 Gro elsker deres flyverdragter og vælger stolt selv hvilken en det skal være. I år faldt valget overraskende på den med de lilla stjerner (hun er jo lidt af en drengepige) og den er super fin til hende!

Modellen Gro har valgt er Othello flyverdragtender syet af Ottoman nylon, som har en mat overflade. Thinsulate-isolering og blødt anti-peeling fleecefor sikrer, at hun kan holde varmen, selv når temperaturen når langt under frysepunktet. Flyverdragten er åndbar og lader eventuel kropsfugt slippe ud, hvilket er super skønt når man har en bulderbasse, der løber hastigt rundt og får varmen!

Ydermere har dragten Anti-glitz-imprægnering som sørger for, at hun ikke glider så langt, hvis hun falder på fx rutsjebanen på legepladsen eller skibakkerne 😉  Dragten har aftagelig hætte, reflekser, regulerbare fodstropper og ekstra vandtæt stof nederst i benene, hvilket gør det til en super dragt som også altid scorer højt og ofte bedst på karakterlisten 🙂

Vi har i hvertfald været glade for dragterne fra Ticket to Heaven. De er nemme for barnet selv at tage på og er ikke kluntede og tunge hvilket er et must når jeg vælger dragt. Den er perfekt til Gro i skolen og SFO. Ticket to Heaven laver overtøj, der er til at at blive brugt og det tåler altså en hel del – tro mig vi har prøvet lidt af hvert i skolen/SFO 😉

Harald er blevet så stor så han ikke har flyverdragt længere, hvorfor han har fået et par skibukser i år. Skibukserne han tester hedder Aspen og har ekstra vandtæt foer nederst i buksebenene og vindfang med velcro- og knaplukning, som kan tilpasses både skistøvler og almindelige vinterstøvler. De er smarte fordi de har et rygstykke som forebygger at sne kommer ned under linningen og derved giver våde bukser 😉 Rygstykke og seler kan knappes af til dem der har brug for det.

Lige nu har Ticket to Heaven udsalg og du sparer 40% på både flyverdragt og skibukser! Find hele udsalget HER – men skynd dig, det er gået pænt stærkt!

For en god ordensskyld vil jeg lige nævne at jeg altid giver min egen holdning og mening om produkter jeg tester herinde til kende – jeg takker aldrig ja tak til at modtage nogle styles, medmindre det er noget jeg har en forventning om at jeg kan stå inde for 🙂 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du også (slidt) vinterhår?