But why?

Til kamp mod appelsinhuden

REKLAME

image

Fotocredit: billedet i højre hjørne nederst Ingerhove.dk

Mon ikke alle kvinder næsten kender til begrebet appelsinhud? Dem der ikke gør – de er bare møg heldige og kan bare springe indlægget her over 😉

Mine lårbasser er i hvertfald udstyret med en masse ucharmerende buler som jeg har bestemt helst skal mindskes så meget som muligt inden bikinisæsonen (altså 2016) går igang.

I rigtig mange år har jeg holdt ALT for damerne og de har gennem årene givet med mange gode råd – jeg har dog aldrig overholdt nogle af dem. Ligeledes bugner nettet jo af mirakler mod appelsinhuden så der findes jo altså metoder til at få bulerne under kontrol!

Nu blev det bare for meget for mig. Mine ben er og bliver mit ømme punkt. Jeg har korte, robuste og blodsprængte ben og oveni det er der altså nu kommet flere og flere buler. Ikke kønt! Derfor er jeg nu gået igang med projekt gå-væk-buler og jeg synes faktisk at det hjælper! Derfor giver jeg nu mine tips videre til jer – måske vi sammen kan blive appelsinfrie 😉

  1. Skrub – Jeg har købt DENNE handske fra Meraki (som ikke river en til blods) som jeg bruger med en scrub på lår og baller når jeg er i bad. Ca. 2-3 gange om ugen. Godt med skrub så der kommer gang i blodomløbet! Mine favorit scrubs er DENNE fra Meraki, DENNE fra Badeanstalten samt DENNE fra & Other Stories. Til ansigtet bruger jeg DENNE fra Rudolph Care – har endnu ikke prøvet deres til kroppen desværre men den skulle også være super god til lårbasserne!
  2. Vand – Drik masser af vand!
  3. Bevægelse – Løb, gå eller dans det giver faste ben og baller!

Simple tips – men noget der har hjulpet på mig. Jeg kæmper i hvertfald videre og håber at jeg får skrubbet lidt af appelsinerne væk  – bare så der måske kun er en enkelt båd tilbage eller to 😉

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

But why?