Lækkert til køkkenet

Blev jeg så en lækker gås med stram mås??

 

2

 

De 4 uger, hvor jeg har fulgt Mascha Vangs nye bog er nu gået. Eller det var de faktisk i mandags, men jeg er ikke lige kommet så langt 😉

Med semesteropstart og CIFF (modemessen for børnetøj) på en gang har det været ultra hårdt at komme ud af joggingtøjet igen og væk hjemmefra 😉

MEN nu tilbage til det med den stramme mås. Jeg må, med hånden på hjertet, indrømme at jeg ikke fulgte hendes træningsprogram de to første uger. Der var jeg til et par danse- og stram-optimer i fitnesscentret og havde meget fokus på kosten – så det nåede jeg ikke. ØV hvor jeg dog fortryder det! For det viser sig at det er HELT VILDT god træning. Shit det er hårdt. Jeg sveder som en hest herhjemme i stuen mens jeg laver øvelserne og både mand og unger synes det ser fantastisk sjovt ud. Det er et syn for guderne 😉 Jeg kan efter at jeg er begyndt at lave øvelserne mærke og se en forskel på især mine lår og baller – lige min ømme punkter – så måske der er håb! Jeg har i hvertfald tænkt mig, at forsætte med at lave  øvelserne og så se om der sker noget med vægten også.

Hvad med vægten?

Kiloene er nemlig ikke raslet af mig, som de er med mange af de andre der har fulgt kuren. Jeg er som tidligere nævnt med i en gruppe på Facebook, hvor folk deler de mest sindsyge resultater – godt for dem, men belastende for mig når det ikke er tilfældet 😉

Jeg har smidt 2,5 kg på de 4 uger. Det er jo i og for sig fint nok – men havde da håbet på 5 som Mascha havde smidt. Men jeg har heller ikke fuldt madplanen slavisk – altså spist det de foreslår til hvert måltid – men spist efter mine egne opskrifter og hvad der nu passede ind i familien. MEN kun lovlige fødevarer og mængder selvfølgelig.

Jeg har faktisk ikke nået at måle mig endnu med målebåndet, men jeg kan mærke der er sket lidt. Mine bukser sidder pænere i taljen end de plejer og det er som om at fedtet har omfordelt sig lidt. Men jeg kæmper videre – 2016 skal være året hvor jeg hopper i mine “tynde-jeans” igen. (har i også sådan et par i skabet?)

Har jeg syndet?

Jeg må jo nok krybe til korset og indrømme at jeg har syndet en smule (læs mere HER). Men kun en smule – jeg er faktisk lidt imponeret over mig selv over at jeg har kunne undvære både brød, pasta, ris samt sukker! Ingen Cola siden nytår! (wup wup)

Jeg har spist et par fastelavnsboller (eller 5) og lidt guf i sidste uge da ungerne og jeg var alene hjemme – det skulle der altså til. Men ellers har jeg været god!

Jeg har tænkt mig at forsætte i nogenlunde samme spor og så se om de sidste kilo ryger. Det ville skisme være dejligt!

Svaret på indlæggets titel, er derfor nej – ikke endnu 😉

Jeg kan i hvertfald anbefale bogen – jeg synes det er nogle gode principper og rigtig gode træningsøvelser 🙂

For en god ordensskyld vil jeg sige at bogen eller omtalen IKKE er sponsoreret – jeg er helt af mig selv hoppet med på Mascha-bølgen 😉

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkert til køkkenet