Breakfast

Moderne, maskuline og minimalistiske streger

REKLAMEIMG_7257

I min (stadige) søgen på at finde noget til væggene herhjemme er jeg faldet over disse fede artprints som skiller sig lidt ud. De er fra den unge danske designvirksomhed Bomedo og er ret fine i alt sin enkelhed synes jeg. Jeg er særligt vild med Kameraet, som jeg tror kunne passe fint ind herhjemme. Gro ville ELSKE at have Mickey Mouse på værelset og Harald ville synes at printet med revolveren er top sej! Der findes rigtig mange fine varianter, så der er lidt for enhver smag. Du kan se dem alle HER

Den med toiletrullen kunne være et lille humoristisk indslag på min fine By Løth hylde på badeværelset  – så kunne det også være at folk kunne se at papiret skal vende den vej 😉

De fås i størrelserne fra A4 til 150,- og helt op til 70×100 cm. til 699,- hvilket er perfekt når man gerne vil bruge det til lidt forskelligt. Jeg er vild med det enkle og nordiske design de udstråler og så er de til at betale når sparegrisen er ved at være tom 😉

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Breakfast