Samlet igen

Stine Goya crush ♡

REKLAMEkimono_coat_atelier_front_2100dkkNår solen skinner skønt som i dag får man fornnemmelsen af forår bare en lille bitte smule. Jeg lukker øjnene, mærker solens stråler varme mine frosne kinder og drømmer mig til sand mellem tæerne, bare ben og bølgebrus.

I min længsel efter sommer har jeg kastet min kærlighed på denne smukke kimono fra skønne Stine Goya – og jeg kan næsten ikke leve uden den kan jeg mærke 😉 Vi bor jo kun 5 min. fra stranden og den ville være så skøn at krybe i en varm sommerdag dernede eller bare ude på terrassen i haven, så man ikke blotter sig for meget nu vores hæk kun er 1 meter høj (ikke engang) 😉

Den er allerede temmelig populær kan jeg se, så man skal nok være hurtig ude hvis man skal have fingrene i den tror jeg. Men SUK hvor jeg synes der er mange skønne forår/sommerstyles (også) denne sæson, så jeg har virkelig svært ved at vælge hvad min SU skal kastes efter!

Har i også et crush på Stine Goya? – se alle de fine styles HER

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samlet igen