En dejlig weekend + vindere

Wishlist: books + Spar 20%

REKLAMEIMG_7267

Superfood / How to be Parisian / Simremad / Sukkerfri Børnefest / Mit Grønne KøkkenSundt og simpelt

Jeg blev for noget tid siden spurgt om jeg ville lave et indlæg over mine yndlings kogebøger. Det vil jeg rigtig gerne – i er ikke glemt! Men inden det indlæg kommer på banen vil jeg super gerne lige have fat i et par bøger mere til samlingen som jeg har stærkt på fornemmelsen kommer med på den liste nemlig 😉

Derfor får i lige dette indlæg med mine bogønsker pt – måske de kan inspirere nogle 🙂

Jeg har altid været en læsehest i mine yngre dage – nu må jeg være ærlig at sige at det mest er livsstilsbøger, havebøger og opskriftsbøger der står på hylden. Dem er jeg så tilgengæld en sucker for…Magasiner har overtaget meget og jeg finder stor inspiration i dem hver uge – men jeg elsker nu at have en lækker bog stående som kan bruges igen og igen.

Jeg vil VILDT gerne have fingrene i Jamie Olivers nye bog; Superfood! Den passer godt ind i min nye livsstil med at passe lidt bedre på mig selv og jeg synes Jamie er god til at lave gode hverdagsretter på en ny og spændende måde 🙂 Meyers nye bog; Simremad står også højt på listen – jeg elsker bare alt ved Claus Meyers bøger og bruger dem meget herhjemme.

En bog jeg længe har ønsket mig er Sukkerfri Børnefest og da vi har lovet Gro at holde fødselsdagsfest i haven til sommer ville det være skønt med noget (sundere) inspiration. Mine topønsker er jo vist på colagerne men en sidste jeg lige vil fremhæve er How to be Parisian – den er et must og nu er den kommet på dansk hvilket jeg bedst kan lide at læse på 😉
bog
Kinfolk Home / Sød tøs / Hej far Kære Emil / Den store antiinflammatoriske kostguide

Jeg har fundet dem alle her hos Saxo som har et kæmpe udvalg og du sparer 20 % mandag og tirsdag 🙂

Indlægget indeholder affiliatelinks

 

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dejlig weekend + vindere