Nye sneakers med 25%

En god morgen?

SPONSORERET12093460_252242995108671_1123845479_n

Normalt så er jeg ikke til reklamer. Slet ikke. Jeg synes de er irriterende, forstyrrende og ofte ret intetsigende. Reklamer er dog kommet for at blive. Jeg har dem jo også selv her på siden og de er (en lille smule) med til at jeg kan spise ovenstående æg  – sat op på en skarp spids altså.

Nogle gange sker det alligevel at reklamerne griber mig. Jeg bliver enten fænget, forarget eller underholdt. Men jeg tror aldrig før det er sket at jeg er blevet rørt af en reklame. Som i ligeså rørt som når Ariel får sin prins i Den lille Havfrue, Når Ross og Rachel ENDELIG finder sammen igen eller som når Simbas far dør i Løvernes Konge. (Ja – jeg har en ting med Disneyfilm)

Sådan en reklamefilm har Rynkeby lavet. Jeg vil ikke røbe for meget – du skal bare se den. Punktum. Den er simpethen så enkel, sigende og SÅ sød.

Se den herunder:

En god morgen for mig er en morgen med min familie. En morgen hvor der er ro og tid til at være sammen. Mere end den hurtige hverdagsmorgen, hvor der smøres madpakker mens ungerne spiser morgenmad og manden er på badeværelset.

I weekenden er der tid. Tid til familien. Tid til hygge – til bare at være sammen alle fire. De morgener knuselsker jeg, suger dem til mig og gemmer dem indeni til når hverdagen igen melder sin ankomst mandag morgen.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye sneakers med 25%