Pressede blomster

God påske

påske

Rigtig dejlig påske til jer kære læsere ♡

Jeg håber at påskefreden har indfundet sig hos de fleste af jer og at i tilbringer dagene med dem i allermest holder af, hygger til den store guldmedalje, hvad enten dagene står på familiehygge, æggepustning, snaps eller havearbejde.

For første gang  har vi holdt påskeferie samlet alle fire i dagene op til selve helligdagene og det har været skønt! Bare det at kunne være sammen uden at skulle noget har været fantastisk. Vi har prioriteret at have de tre dage helt for os selv, få hygget og lavet nogle ting sammen helt alene og så gemme familiebesøg til selve påskedagene.

Ovenpå en hel masse influenza den sidste lille måned var det yderst tiltrængt at hive stikket ud og få hygget igennem. Vi har fået set Kong Fu Panda 3 – den kan klart anbefales, været i svømmehallen allesammen, spillet spil i lange baner og bagt skønne kager. Jeg har også været heldig at få lov til at pleje mig selv med venindefrokost inde i byen en af dagene med efterfølgende shopping – hun fortjente i den grad at shoppe nye fine ting da hun har været så topsej at smide nogle kilo. Vi fik rigtig hygget som vi gjorde i gamle dage – virkelig dejligt 🙂

Nu står den på familiehygge med begge sider af familien og det er slet ikke så ringe endda inden hverdagen igen banker på tirsdag morgen.

Endnu engang – rigtig dejlig påske til dig og dine 🙂

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

 • F

  Hvor er det fine påskeæg-skilt-ophæng fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Den er fra Mettemariebang.dk – eller på Instagram @mettemariebangdk 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pressede blomster