Hvad vil i vide?

Lækkert legetøj

REKLAMEbarnetsverden2

Det er jo nok ikke gået nogens næse forbi, at jeg har været heldig både at være blevet moster til den dejligste lille Emilie og tante til den sødeste lille Victor. Jeg ELSKER at der (endelig) igen er kommet småfolk i familien for jeg har altså en ting for babyer. Ikke at jeg ikke er glad for større børn, men babyer er nu bare helt specielle og sådan har jeg altid haft det.

Nu har jeg heldigvis to søde af slagsen i familien jeg kan låne, nusse og forkæle – hvis jeg altså får lov 😉

Når jeg køber legetøj – til både store og små – er kun det bedste godt nok. Jeg går altid efter kvalitet og det er vigtigt at legetøjet opfylder krav til sikkerhed og er giftfrit. Ydermere gør det så heller ikke noget at det ligeledes er lækkert rent designmæssigt 😉

Barnets Verden er en fin online butik med fokus på giftfrit kvalitetslegetøj som stimulerer og udvikler børn i alderen 0-6 år. Udvalget er stort og med gaveindpakning til 0 kr., leveringstid på 1-2 hverdage og 90 dages gratis returret er servicen i top 🙂

Mine egne unger er jo efterhånden så store, at det er lidt nogle andre ting man er på udkig efter når de skal forkæles eller når de skal fejres, men jeg har fundet nogle ting frem som ville passe perfekt til min niece og nevø. Emilie bliver nemlig 2 år til september og lille Victor fylder et år her i foråret, så der er rig mulighed for at skulle finde på skønne gaver til de små 🙂

At lege køkken har altid været et hit for begge køn. Både Harald og Gro har leget super meget med deres legekøkken og Gro har stadig alt sit og bruger det engang i mellem. Vi er især glade for det fede trætilbehør fra Le Toy Van som er i virkelig lækker kvalitet og ser skønt ud! Den fine kagemand/kagedame er ret sjov synes jeg og ville være oplagt som fødseldagsgave.

Emilie ville elske den skønne vaskemaskine som kunne stå ved siden af hendes fine køkken – den er så fin i sarte pastelfarver og rummer mange timers underholdning. Lille Victor ville jeg elske at se drøne rundt på den seje bil når den tid kommer men inden da kunne han nyde et par fine puslespil som jeg husker mine egne har været så glade for 🙂barnetsverden4

Du finder alle de viste ting og meget mere hos Barnets Verden

logo

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad vil i vide?