Børn i køkkenet

Påsketraditioner, planter og perfekte jeans

REKLAMEIMG_9260 Det var så den påske og i morgen skriver vi allerede 1.april. Synes simpelthen at tiden flyver uforskammet stærkt. 3 måneder af et helt nyt år er allerede gået. Vildt at tænke på men alligevel super dejligt at vi allerede er der hvor temperaturen er blevet en anelse højere, det er længere lyst og grønnere blade på vej 🙂

Vi havde en SKØN påske. Som jeg fortalte jer HER så havde vi fri alle sammen for første gang samlet og det var virkelig tiltrængt. Vi nød dagene inden påske herhjemme og Skærtorsdag drog vi så sydpå for at holde er par påskedage hos farmor og farfar og derefter en enkelt dag hos mormor og morfar. Vejret var med os et par af dagene og det er nu skønt når man nu har traditioner som indebærer besøg af påskeharen i haven, gåture både ved Maribo Sø og Bandholm havn samt (påske)æggejagt for både store og små 🙂

Traditioner som påskharen og æggejagt i haven kan jeg huske fra min egen barndom og jeg ELSKER at Harald og Gro nu får de samme oplevelser. Ren nostalgi og det vil jeg gerne værne om – ligesom ungernes hjemmelavede pynt også altid er fremme. Yndlingspynt ♡

Påske betyder også familietid. Familie som vi desværre ikke ser så meget i det daglige af logistiske årsager og især min søster savner jeg. Men vi har selv valgt at bo hvor vi gør og jeg ønsker ikke at flytte tilbage til landet selvom jeg elskede min egen barndom der.

Men når vi så er samlet allesammen er det super dejligt. Så er vi sammen på en anden måde og det sætter jeg stor pris på. Især efter at min lille niece Emilie er kommet til kan jeg mærke savnet. Hun er bare så dejlig – den lille prut ♡IMG_9262

Udover at kysse på min niece og nevø så fik vi også tid til at komme i haven. Åh hvor var det skønt! Vi tog en tur på planteskole sidst i påsken og fik en masse skønne ting med hjem. I køkkenhaven har vi sat hindbær i det ene højbed, sat tornefri boysenbær og brombær samt Clematis op af espalieret der omkredser køkkenhaven samt sat to nye roser op af rosenbuen som er indgangen til køkkenhaven.

Ydermere har vi anlagt et lille Arnonia-bed. Min mand ville super gerne have Aroniabær i haven da de er voldsomt sunde. De indeholder 4 gange flere antioxianter end blåbær (som vi ellers også har) så det kunne vi ikke undvære. Jeg tror at det bliver super fint – bedet ligger midt på græsplænen og giver lidt rum i haven på den måde.

Jeg skal nok vise billeder når det begynder at ligne noget 🙂

Ellers vil jeg lige tippe om et par super fede jeans som godt kunne gå hen og blive mine yndlings! Jeg er en Lee pige og især deres Scarlett model sidder godt på mine korte og fyldige ben 😉 Man kan nu få modellen i en forårsagtig udgave med en anelse stumpede ben og lynlås ved anklerne. Super cool – især til mine nye hvide Adidas sneakers – hvis jeg selv skal sige det 😉

Du finder de skønne jeans lige HER

Dejlig eftermiddag til jer 🙂

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

4 kommentarer

 • Malan

  Lyder som en skøn påske 😊☀️ Og mange tak for tippet med Lee Scarlett! Det er jo virkelig favoritten. Har en del par efterhånden, men det kan være, der snart skal tilføjes et nyt par til samlingen 😁👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Selvtak – jeg har også en del af dem – men denne var en ny model 😉 De er super fine fordi de er cropped og lidt specielle med lynlåsen. Jeg boede i dem i påsken 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super tak for et godt indlæg! Jeg må nok også hellere prøve de bukser, nu hvor jeg heller ikke har så lange ben 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria-Therese

   Selvtak – hvor dejligt at du synes det 🙂

   Bukserne er perfekte til os med korte ben – elsker mine! 😉 Altså bukserne – ikke benene 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børn i køkkenet