En god morgen?

Pressede blomster

REKLAMEIMG_8555

Jeg har længe gået og leget med tanken om at presse nogle blomster til min fine Moebe Frame ramme. Den var egentlig tiltænkt et bryllupsbillede, men da jeg ikke har fået et fremkaldt endnu (det skulle være et andet end det gamle vi havde) bød lejligheden sig til at komme igang med blomsterne.

Min intention var at presse nogle lidt lysere farver, men min lokale blomsterpuscher havde ikke meget i vaserne den dag jeg var dernede, men nu havde jeg altså sat mig for at presse dem lige netop den dag og så måtte jeg jo nøjes 😉

De blev ikke helt lige så fine som jeg havde håbet på – men jeg prøver bare igen. Efter at have set den dygtige og fantastisk kreative Julie Wettergrens påskeæg med stedmoderblomster, har jeg en ustyrlig trang til at presse nogle selv! Så det må blive projektet efter påske. Nu får disse lov at hænge og dem skulle i naturligvis ikke snydes for at se, selvom resultatet altså ikke overgår mine vilde forventninger 😉

Julerosen fra haven er faktisk den der blev flottest – vibeægget blev ikke specielt kønt i farven og vintergækkerne lidt kedelige. Den franske anemone blev lidt fesen – det havde blomsterhandleren advaret mig om da hun sagde at den havde for meget vand i sig – men men kloge åge her ville da ikke lytte 😉

De to Lathyrus blev også ret flotte – det var bare ikke de farver jeg gik efter. Jeg ville som nævnt gerne have haft en lidt mere douche collage. Men nu ved jeg hvad man skal gå efter, så jeg er sikker på at den næste sidder lige i øjet 😉

Kan i anbefale nogle blomster til pres?
blomst IMG_8554

Indlægget indeholder affiliatelinks

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En god morgen?