Fruit it up

Overspringshandlinger

logofb2
Her under eksamenstiden er jeg mester i overspringshandlinger… Mon jeg er den eneste der har det sådan? Jeg tror det ikke (heldigvis)… Ellers kan du jo læse med og få gode ideer 😉

Jeg tænkte derfor at det kunne være sjovt at notere dem der står forrest i køen hos mig og kom endelig med jeres de bedste – kan jo være jeg kunne bruge en af dem 😉

For mig er en overspringshandling det der sker når jeg HELT SELV skal administrere min tid – og ingen vel at mærke holder øje med hvordan jeg prioriterer den 😉 Så er det at der opstår et akut behov for de mest mærkelige ting… Altså når jeg er på studie eller på andre jobs har jeg en deadline og så er min hjerne så skarp at den altså godt ved at den må lægge låg på sine overspringshandlingstanker…

Her er min top 10 over ting jeg-da-bare-liiiige-skal-inden-jeg-går-igang eller som lige popper op som UHYRE vigtige ting der SKAL klares inden jeg kan forsætte min egentlige opgave:

#Instagram – tidsrøveren over dem alle. I hvertfald for mig. Man kan altid liiiiige tjekke Instagram og pludselig har man brugt et time på at nørde rundt blandt billeder, profiler og forskellige hashtags! Jeg ELSKER det medie. Hurtigt, nemt og inspirerende og er altid lige ved hånden. For en bolig og interiør nørd som jeg, er det SKØNT at kunne snage med i alles hjem fra sidelinien og der igennem finde inspiration til sin egen indretning. Men det er også farligt for det er virkelig vanedannende og det er blevet en helt livsstil for mig (med fare for at lyde alt for nørdet)

#Blogs – både at læse og passe min egen. Jeg finder altid lige et eller andet jeg skal skrive om. Et indlæg der ikke KAN vente. Er NØDT til som minumum at lave en kladde – eller en collage (eller 3), søge lidt inspiration, læse lidt artikler eller magsiner, finde nogle outfits og mens jeg er igang med det, så kan jeg da lige finde lidt nyt til boligen så jeg kan lave det indlæg over boligønsker jeg længe har tænkt over (endnu en collage) Fx. mens jeg lavede dette indlæg, kom jeg til at kigge på disse t-shirts og måtte liiiiige dele det med jer da flere havde efterspurgt dem. Overspringshandling i overspringshandling 😉 Og forresten så har jeg da vist også snart fødselsdag – må hellere lave en collage over mine ønsker ASP. “PLING “- hov der kom en mail med et godt tilbud – det MÅ jeg da lige dele med mine læsere (læs: endnu en collage)…

#Mails – når man nogensinde i bund?? Det er i hvertfald når jeg netop skal tage mig sammen med det jeg nu skal, at jeg PLUDSELIG kommer i tanke om de ulæste mails. Tænk nu hvis det er vigtigt – jeg må vist hellere lige få dem tjekket… og så er det at ovenstående handling hurtigt kommer på banen, da der jo uhyre sjældent ikke er noget man bliver fristet af at tjekke sin mail…

#Vasketøj – vi skal jo have rent tøj på kroppen – så den er jo helt lovlig… Ik?

#Rengøring – jeg er en freak. Jeg kan ikke sidde og arbejde herhjemme, hvis nullermændende flyver om ørerne på mig, opvasken står på bordet eller her bare generelt ikke er ryddet op. Jeg er blevet bedre, men jeg har stadig svært ved at fokusere på andet end rodet (læs: andre synes jeg er tosset da her er clean) – så hellere få det gjort med det samme ellers er det bare spild af tid.

#dimseri – yndlingsbeskæftigelse! Man kan altid få tiden til at gå med at dimse rundt. Skal vasen med de nyindkøbte tulipaner stå der, eller der – eller skal det mon være en af den andre 20 vaser der står i skabet i stedet. Måske det rent faktisk slet ikke passer ind med en af de vaser jeg har til lige det spot – note to self: køb en ny vase – eller i det mindste skrive den ind i det indlæg liggende i kladden over ønsker som jeg er igang med til bloggen (og måske sætte den på en collage…)

#Mad – jeg sidder og arbejder i vores køkkenalrum indtil vi får indrettet et lille hjemmekontor i stuen til mig. Det betyder at jeg indenfor 3 meters rækkevidde har et helt skab fyldt med lækkerier. Kiks i alle afskygninger, chokolade, rosiner, slik (hvis det ikke – meget usandsynligt – allerede er udryddet) og figenstænger hvis man er helt desperat (tro mig jeg har været derude før…). Et køleskab (som oftest er)fyldt med mad samt en fryser med iiiiiiis. SUK – ikke noget at sige til at de 5-6 kilo altså sidder godt fast. Jeg er ALTID sulten. Især når jeg skal lave noget. Så skal jeg jo også have energi til hjernen – alt andet ville da være dumt. Jeg fortjener også den chokoladekiks når jeg nu arbejder SÅ hårdt. Og bare et lille glas cola. Eller to.

#Tjekke postkassen – tænk nu HVIS der lå noget spændende og ventede på mig. Måske postmanden havde banket på mens jeg støvsugede? Jeg har jo også godt af frisk luft…

#Tømme opvaskemaskinen – igen, det skal jo gøres…

#Snapchat – nyeste skud på stammen af socialeplatforme for mit vedkommende. Ja i know – old news – men jeg er først netop hoppet med på bølgen og det er sjååååååååvt! Hvor lang tid kan man ikke lige få til at gå med at blive forvandlet til en hund som rækker tunge, et sødt rundt jordbær, store bisser som My Little Pony (ej ok – jeg har store bisser i forvejen 😉 ), blive smuk med filter og få blomsterkrans i bedste Lille-hus på-Prærien stil på hovedet?? Lang tid skal jeg hilse at sige. Har jeg hørt altså 😉

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

7 kommentarer

 • Min overspringshandling nummer et er oprydning, og aller helst i klædeskabet – det tager liiige lidt ekstra tid oftest (-;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jep! Blogs og Instagram er store tidsslugere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natacha

  Åha, jeg sidder i selv samme situation lige nu. Smutturen ind på din blog nu er faktisk netop en oversprinsgshandling midt i opgaveskriveriet 😉 Blogs og instagram er klart de største tidsrøvere for mig – tænk, hvis der var kommet et nyt opslag, siden jeg sidste tjekkede for 1 minut siden? Man skulle jo nødigt gå glip af noget 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Haha præcis 😉 Der kan ske meget på et minut! 😉

   God aften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  – altså i’m the master, når vi kommer til overspringshandlinger!
  OG værst er det at den ene som oftest overlapper den anden og ofte involveret det også nogle materialer af den ene eller den anden form.
  Derfor ligner hytten ofte også noget der har lagt vægge og tag til 3. Verdenskrig. 🙈
  Jeg har det præcis som dig, hader, hader, hader rod, støv og nullermænd, men hold nu op de pipler jo frem når man som jeg ik får det ene afsluttet før næste projekt.
  Min dag kort..
  Stod op og tænkte – rengøring og tøjvask – så klargøring til den store konfirmation i morgen. !
  – dernæst hygge..

  Virkeligheden blev: lune rundstykker, kværne bønner til lækker kaffe ( livet er for kort til dårlig kaf’) nippe blomsterne og efterlade det afpillede i vasken, hov der var lige penslerne fra i går, jeg maler da lige mit lille væksthus færdig, Nørhøj.., hvad med den der urtepotte, den ska da også males.. Nå, mens det tørre så støvsuger jeg…, eller hvad nu med det bamseben,- dét hækler jeg lige færdig og SÅ går jeg igang..
  Alt mens morgenkaffen nydes og rodet anskues ser jeg pludselig at mine gardiner da må vaskes, go ide Louise… 1,2,3 sæt igang..!
  Nede ved vaskekælderen ser jeg at INGEN har gjort tøjet til konfirmationen i morgen klar.. Nååh.., ej ved du hvad, jeg ka da lige smutte i Bilka og centeret og se om ik der er noget nyt.. Nye lækre sko til knægten, Rudolf Care shampoo til mig, lækre leggings og så lige en tur i Bilka.. 2.000kr 💸💸💳💳 Hej Hej.. Nu hjemme igen!

  Og tøjet til i morgen er stadig ik klar og hytten ligner løgn.. Åhh, men alle intentionerne var gode og jeg nåede og få støvsugeren frem.. ( det ville også være meget sjovere at støvsuge hvis jeg fik en ny, den gamle er jo over et år nu🙈😂😂😇)
  Nu har IG passet sig selv det meste af dagen Sååå er det ik ok liiiige at afse 1 times tid til det nu, mens flæskestegen er i ovnen?!? 😁😁😂🙈 jo jo, spørg bare mig om overspringshandlinger.. 😁😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mamamaruska

   Hahahahahahhahaahhhha ELSKER det!
   Okay – du vinder 😉

   Håber i havde en god konfirmation <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fruit it up