Spar 20% på ALT i shoppen

PARIS – here we come

PARIS

Sidste år blev min dejlige lillesøster 30 år og jeg havde i den anledning lyst til at forkæle hende lidt udover det sædvanlige. Derfor havde jeg besluttet mig for at give hende en tur til min yndlingsby – nemlig Paris. Hun har aldrig selv været i byen men altid ønsket sig at opleve den – især efter at jeg flere gange efter mine besøg har snakket og snakket om hvor FANTASTISK en by den er 😉

Nu fik jeg endelig booket rejsen. Primo august pakker vi vores bedste kuffert og gode humør, kysser mænd og børn farvel og drager mod byens by med 4 dejlige dage med søsterhygge i udsigt!

Fik jeg sagt at jeg glæder mig? Jeg glæder mig helt vildt til bare at have min søster på tomandshånd og vise hende alt det jeg elsker ved Paris. Vi ses ikke så meget som vi gerne ville af logistiske årsager og jeg savner hende i hverdagen. Især efter at hun selv er blevet mor har vi mere og mere til fælles så derfor er sådan en tur yderst tiltrængt – og jeg ved at hun glæder sig ligeså meget 🙂

Jeg synes at min søster fortjener lidt forkælelse. Ovenpå en hård periode ved Emilies ankomst til verdenen og et stort skift geografisk. Jeg ved selv hvordan det er at få et præmaturt barn og jeg har om nogen kunne sætte mig ind i de følelser og tanker hun har haft da de var indlagt med Emilie. Min søster har klaret det hele virkelig flot og jeg er mega stolt af hende. Hun er vokset 20 cm efter hun har fået Emilie og hun er så skide sej!

Jeg har nok et storesøstergen (som så mange andre større søskende), som gør at man gerne vil passe på sin lillesøster og sørge for at der intet sker hende. Hun har fundet ro nu. Hun har sin søde kæreste og dejlige datter Emilie. Emilie som er hendes et og alt og som er den dejligste lille og glade pige. Jeg elsker at se min søster som mor og elsker det faktum at vi nu er blevet en “rigtig familie”. Vi er selv vokset op med fætre og kusiner, weekendhygge og gode traditioner – og jeg håber at vi nu kan gøre det kunsten efter.

Tilbage til overskriften –  Paris here we come!  –  og vi tæller dagene. YAY!

Inden jeg skulle til at trykke på  udgivknappen, gik det op for mig at jeg skal ud og rejse hele TO GANGE inden for 4 måneder. Se dét er vilde sager! Hele to storbyferier (indtil videre) for mig i 2016 – og det er helt ubeskriveligt skønt! Jeg er SLET ikke vant til at rejse, så jeg glæder mig sindsygt meget til at få nogle oplevelser ind under huden og opleve noget andet end lille Danmark – og en af dem i dejligt selskab med min elskede søster 🙂

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 20% på ALT i shoppen