Er du også glad for mad?

De stribede bukser + de skønneste buksedragter!

REKLAMEIMG_2275

Jeg har fået så mange henvendelser om de stribede bukser på dette billede fra lufthavnen. De er fra Gina Tricot og kostede ingen penge! Desværre er de fra sidste år, men måske du kan finde noget lignende her hos dem. Jeg boede nærmest i dem sidste år – både under min tur til Paris, ferie på Lolland og modemessen. Perfekte i varmen og jeg eeeeelsker løse sager når mine ben ikke har modelmål 😉

En anden ting jeg har fået mange spørgsmål til er de bukser jeg viser på filmen sidst indlægget. Det er ikke bukser, men en SKØN buksedragt i ret fint materiale og perfekt til både hverdag og fest! Den fås lige HER. Jeg havde den med til Barcelona og den var helt perfekt med et par stiletter og læderjakke en kølig aften 🙂

gina

To andre fine buksedragter, som jeg selv skal have fingrene i er denne – så flot synes jeg med detaljen foran samt denne offshoulder – begge til en god pris.

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

Ingen kommentarer endnu - du kan blive den første

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er du også glad for mad?