Sommerferie bootcamp

Den smukkeste daybed

image Jeg tror jeg er forelsket. Materialistisk forelskelse helt ned i maven 😉

Sofakompagniet lancerer nemlig til september en helt ny og i særdeleshed smuk kollektion; The Infinite Collection og i den er der bla. den smukkeste daybed jeg næsten ikke kan leve uden.

I deres pressemateriale står nedenstående beskrivelse og jeg synes den er så fin at jeg deler den med jer her:

Storbyens farvestrålende menneskemylder og diversitet. Travlhed, lyde, dufte, trafik, mennesker og indtryk overalt omkring dig.

Smukke bygninger, nye som gamle. Inspirationen er enorm, energien er stærk og alle sanser bliver pirret. Storbylivet emmer af kaos og charme.

Du er tilbage i din base, dit hjem. Roen indfinder sig, og det er tid til at bearbejde dagens indtryk. Du har brug for at finde din grounding og det jordnære.

Naturen bringes med ind. Der skal være plads til bløde værdier og fællesskab i hjemmets indretning, med varme træfarver og lækre naturlige kvalitetsmaterialer. 

Med The Infinite Collection kombinerer Sofakompagniet den nordiske minimalisme, hvor der er fokus på silhuetter og den skarpe form, med kvalitetsmaterialer som anilinlæder og rå tekstiler. Tankerne ledes hen mod velkendte oplevelser i naturen.

Ordet infinite betyder uendeligt, og med det prøver vi at sige, at læderet er et materiale som har en næsten uendelig levetid. Faktisk bliver det kun smukkere med tiden, og den tanke kan vi godt lide.

Vi ser en klar tendens mod rige kvalitetsmaterialer og tidløs elegance. Derfor går vi linien ud, og tilføjer læder til vores kollektion. Man kan sige at gamle traditioner mødes med nutidens moderne liv.“, udtaler Kreativ Direktør hos Sofakompagniet, Cathrine Rudolph.

image imageimage Jeg er fuldstændig vild med den. Kvaliteten, farven og designet. Den ville passe så smukt ind hjemme i vores nordisk indrettede hjem og bringe noget varme og liv ind i de (næsten) helt nye og meget hvide rammer.

Jeg har faktisk hele to steder jeg kunne se den placeret for mig. Det ene er i stuen hvor den ville passe smukt ind nede for enden. Stuen får lige om lidt et nyt enkelt reolsystem, således at jeg har en arbejdsplads derinde. Denne daybed ville passe så fint overfor reolen så jeg lige kunne tage et hvil i ny og næ 😉

Den anden placering er i vores køkkenalrum. Dengang vi flyttede ind stod vores sofa midlertidligt derude da alle flyttekasserne stod i stuen. Det var faktisk ret lækkert med en afslapningsplads derude og vi var lidt lune på ideen dengang. Men så satte vi den skænk op som vi havde med fra det gamle hus og så strandede ideen ligesom. MEN nu er den blevet vækket til live igen 😉 Jeg kan lige se det for mig! Det vil se underskønt ud OG være super praktisk med en lille hyggekrog derude. Skænken rummer egentlig bare ungernes kreative sysler og dem kunne jeg godt finde plads til andre steder – så jeg er faktisk lidt hooked på den ide…

Drømme kan man jo altid! Er den ikke bare flot? Kollektionen indeholder selvfølgelig også andre ting – deribland nedestående lille puf – kunne godt lige snige den ind i stuen tænker jeg. Vi mangler tit lige en ekstra siddeplads og der ville den være skøn!

Suk altså!

Prisen for Alex daybed ligger på 8.999,- hvilket er en rigtig fin pris for en daybed i 100 % anilin Læder. Den lille puf står til 1.899,-

The Infinite Collection lanceres fredag d. 16. september 2016.

image

Tak fordi du læste med ♡
Vil du have seneste nyt fra min hverdag, så husk at du kan følge med på Bloglovin, Facebook, Mail og Instagram.

2 kommentarer

  • Camilla

    Ej hvor er den lækker – den kunne være så fin i jeres køkken alrum! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg bliver rigtig glad for kommentarer - så skriv gerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferie bootcamp